“2027 Dünya Şampiyonasına kızgın mısın? Yarışmama izin vermezlerse beni geri çevirecekler…”

achievable

New member
“Ben cumhurbaşkanıyım, parlamento dinamiklerinin tamamını bilmiyorum ve bu konuda biraz eksiklerim var, ancak birçok spor etkinliğinin, irade varken bir anda kendi kendine çözüldüğünü gördüm. Belki Atletizm herkes tarafından sevilmiyor, daha çekici sporlar olabilir. Öte yandan Avrupa Kupası'nı kazandığımızda spor bakanı bana ne mesaj attı, ne de telefon etti.” Bu da gelen not Fidal Stefano Mei'nin başkanı Spor ve Gençlik Bakanı'na Andrea Abodi Roma'nın ev sahipliği yapma adaylığının geri çekilmesinin ardından Adnkronos ile yapılan röportajda Atletizm Dünya Şampiyonası 2027'de Roma'da yapılacak.

“Ya sinirlenirsem? Ben bir sporcuyum ve eğer yarışmama izin vermezlerse beni geri çevirirler. Ve her şeyden önce, önce bana söyleyin. Çünkü dünyadaki en iyi şeyi getirebilirdik ve bu da oldu. Mei, “Bunun, yaptığımız işin ne kadar iyi olduğuyla hiçbir ilgisi yoktu. Çok geç oldu ama Kasım ayının bile geç olduğunu söyledi” diye ekledi.

“2027 Dünya Atletizm Şampiyonası'na ev sahipliği yapma teklifinin tenis bar yönetimi burada gerçekleşmedi. Sadece şunu söylüyorum, biraz açık bir şekilde söylersek, çok fazla zaman kaybetmekten, kendimizi aptal durumuna düşürmekten ve ayrıca Bütün bunları içeri girmek için bir fırsat parıltısı olduğunu anladığım zaman yaptım. Böyle bir şeyin hazırlanmasının yıllar aldığı doğru ama eğer bir fırsat varsa ve atletizmim bu kadar çok şey kazandırıyorsa, bunu yapmak zorundayım. Bunu bu çocuklar için yaptım. Larissa Iapichino adına Mattia Furlani, Gimbo Tambe adınaR

the bu yıl bittiğinde durmak istediğini ve belki de Roma'ya doğru ilerlemek istediğini söyledi. Bunu onlar için yaptım” diye devam etti Fidal'ın sert başkanı.

“Tenis barında işler yaptığımızı duymak başımı döndürüyor. Hükümete karşı, kuruma karşı bir şey yapmama ya da kurumu zorlamaya çalışmama asla izin vermem ama şurası açık ki, dünyam için nedenleri ileri sürmem gerekiyor. üç yılda o zamanki kadar üretim yaptı Cova, Mennea ve Simeoni. Bütün bunların biraz tuhaf tarafı şu ki, bir spor bakanım var ve ona danışmak zorundayım ve referans bakanımın bana yapılması gereken her şeyi söylemesini ve her şeyden önce sorumluları bilgilendirmesini her zaman umuyorum, çünkü eğer o Cüzdanı yok, birisi bunu biliyor olmalı” diye ekledi Mei.