500 yoksul aileye destek için Papa Francis tarafından imzalanan padel ‘dayanışma raketi’

achievable

New member
Yirmi üç yıl önce Başpiskopos Jorge Mario Bergoglio, dünya padel şampiyonu yardımcısı ve uluslararası sıralamada 1 numaradan biri olan Delfina Brea’yı Buenos Aires’te vaftiz etti: San José kilisesinde, her ikisinin de doğup büyüdüğü Barrio Flores’te, sokaklarını keşfediyor. Bu sabah, Aziz Petrus Meydanı’nda, o vaftizden 23 yıl sonra, Papa Francis’in elleri Delfina’yı Athletica Vaticana ve Uluslararası padel federasyonu tarafından desteklenen 500 yoksul aile lehine desteklenen dayanışma sporları girişiminde cesaretlendirmek için onun elini tekrar sıktı. Dispanser pediatrik Santa Marta: Papa’nın “komşuları”.

Papa, tasarımında sanatçı Barbara Salvucci’nin spor yoluyla dahil olma deneyimini anımsatan padel raketini imzaladı. ‘Dayanışma raketi’ şimdi en iyi oyuncuların desteğiyle prestijli İspanyol markası Bullpadel’in kanallarında müzayedeye çıkarılacak ve gelirin tamamı Santa Marta Dispanserinin hizmetine harcanacak. Delfina Brea, ailesine ve ailesine minnet duyarak, “Papa Francis tarafından Buenos Aires başpiskoposuyken vaftiz edildim ve tutkum ve işim olan padel raketi sayesinde bugün Vatikan’da onunla tekrar karşılaştım” diyor. 2000 yılında bu vaftizi seçtikleri için ebeveynleri Soledad ve ünlü koç Nito’ya.

Padel yıldızının sözlerinde Papa Francis’in tüm sportif, kapsayıcı ve destekleyici vizyonu var: “Santa Marta Dispanseri için yapılan bu girişimle, bir raketin sahada iki “yüzü” olduğunu, ancak hayatta çok daha fazla “yüzü” olduğunu keşfettim. birlik olup en kırılgan insanları, geride kalanları gözden kaçırmamak. Küçük çocukları olan yoksul ailelere yardım etmek bir görev değil, bir ayrıcalıktır.” Arjantinli şampiyonun inisiyatifini Aziz Petrus Meydanı’nda Papa’ya sunması için Uluslararası padel federasyonu başkanı Luigi Carraro, Amerika kıtasının federasyonlarını temsil eden Diego Miller ve Bullpadel başkanı Alfredo Peñalver vardı. Vatikan tarafında Vatican Padel’in direktörü Alessandra Turco ve en genç oyuncu: 21 yaşındaki Davide De Santis.