Akşam Yemeği Menüsü

Seren

New member
  • Mercimek çorbası
  • Yaprak sarma
  • Kuşbaşı et kavurma
  • Meyhane pilavı
  • Ispanak böreği
  • Bol gereçli salata
Mercimek çorbasının içine yaptığım kuşbaşı kavurmanın suyundan ekliyorum tadı fazlaca hoş oluyor.

Yaprak sarmamda kıyma ve zeytinyağı vazgeçilmezim.

Kuşbaşı etimde yumuşacık yapmamın püf noktası kendi suyunda pişirmek ve suyu azalınca epeyce az su ekleyip en son fazlaca az sıvı yağ gezdiriyorum.

Meyhane pilavımda iç materyalinde patates, biber domates, soğan ve patlıcan kullanıyorum fazlaca az tereyağı ile tadı şahane oluyor.

Ispanaklı böreğimde hazır yufka kullandım iç gereci ise lor peynir ıspanak pul biber ve tuz.

Salatamda bol gereçli karışık mis üzere salata sunumunda zeytinyağı ve nar ekşisi ve limon epey yakışıyor (tercihe bağlı).

Şimdiden afiyet olsun.