Alino Diamanti emekli oldu, 23 yıl sonra futbola veda etti: “Ben mutlu bir adamım.

achievable

New member
23 yıl sonra futbola veda: “100 kupayı seven biri değilim ama beni sevdiler”. 2019’dan beri Avustralya’da Western United’da forma giyen oyuncu, Cumartesi günü son maçını birlikte oynayacak.

Alino olarak bilinen Alessandro Diamanti emekli oldu. Futbola veda, bir Melbourne kulübü olan Western United ile 2019’dan beri Avustralya’da bulunan 39 yaşındaki oyuncunun, Cumartesi günü Perth Glory ile son maçını oynayacağını ve ardından asılacağını açıkladığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyuruldu. çizmelerini kaldır. İtalyan orta saha oyuncusu “23 yıl sonra Cumartesi benim son maçım olacak. Söylenecek milyonlarca şey var. Gönderilecek yüzlerce fotoğraf. Teşekkür edilecek binlerce kişi. Ama basit olacağım. Ben mutlu bir adamım” diye yazdı İtalyan orta saha oyuncusu. .

Diamanti ekliyor: “100 kupalık bir oyuncu olmadım ama önce sevdiklerim ve 20 yılı aşkın süredir beni takip eden binlerce kişi tarafından sevildiğini hisseden bir oyuncu oldum. Siz taraftarlar bana her zaman verdiğiniz, bu benim en büyük zaferimdi ve şimdi de öyle. Şimdi diğer zorluklarla yüzleşmeye hazırım. Topu aldığım ilk andan itibaren bana eşlik eden aynı değerler ve aynı kesinliklerle Tutku. Sıkı çalışma. Alçakgönüllülük. Coşku. Sağlıklı delilik. Ve bolca kahkaha!. SONRA BO”.