achievable
New member
“Beni Juventus'un dışında bırakıyorlar, ben de güçlü bir Juventus'tan ayrılıyorum.” Massimiliano Allegri vedayı andıran bir cümle söylüyor. Juventus'un çalıştırıcısı, finalde Atalanta'yı 1-0 yenerek İtalya Kupası'nı kazandıktan sonra Mediaset'in mikrofonlarına şöyle konuştu. “Bir oyuncuyu mu yoksa antrenörü mi tutacağına karar vermek kulübün hakkıdır. Çocuklar adına çok mutluyum, kulübe, taraftarlara ve bana neşe getirdiler. Kazanmak hiçbir zaman kolay değildir ama Juventus'tadır.” DNA” diyor antrenör.
Maç sonrası görüntüler televizyonda, Allegri'nin spor alanı yöneticisi Cristiano Giuntoli'ye hitap ettiği bir jestle paylaşılıyor. Allegri, “Takımla birlikte kutlama yapıyordum, kulübe çok saygı duyuyorum, erkeklere saygı duyuyorum. Sonuna kadar scudetto için mücadele etmemiş olmalarına rağmen olağanüstü bir sezon geçiren çocuklarımla kutlamak istedim” diyor.
Maç sonrası görüntüler televizyonda, Allegri'nin spor alanı yöneticisi Cristiano Giuntoli'ye hitap ettiği bir jestle paylaşılıyor. Allegri, “Takımla birlikte kutlama yapıyordum, kulübe çok saygı duyuyorum, erkeklere saygı duyuyorum. Sonuna kadar scudetto için mücadele etmemiş olmalarına rağmen olağanüstü bir sezon geçiren çocuklarımla kutlamak istedim” diyor.