“Anlamak için ıslık çalıyorum ama haksız eleştiri”

achievable

New member
Paulo Fonseca düdük çalarak yeniden başlıyor Milano Son şampiyonluk maçının ardından San Siro'ya karşı 0-0 Juventus: “Anı anlamalı ve taraftarları yanımıza getirmek için her şeyi yapmalıyız, onlar başka zamanlarda da alkışlayanlardı”. Rossoneri'nin teknik direktörü maç arifesinde düzenlediği basın toplantısında şöyle konuştu: Şampiyonlar ona karşı Slovan Bratislava: “Hayranların hissettikleri başka, bizim hissettiklerimiz başka. Neyi iyi yaptığımızı, neyi geliştirmemiz gerektiğini biliyoruz. Şeylerin boyutu Milano bana farklı geliyor. Bana öyle geliyor ki Juve ile beraberlik diğer takımlar için bir zaferdir. Önemli olan bizim çalışıyor olmamız. Biz iyiyiz, bu 4 Şampiyonlar Ligi maçını kazanma şansımız var.”

Slovan Bratislava'yla maç

Kupanın son turundaki galibiyetin ardından
Real Madrid

Milan kendini yeniden teyit etmek zorunda kalacak Slovakya: “Şampiyonlar Ligi, Şampiyonlar Ligi'dir, motivasyon daha büyük ve yarın bunu değerlendirebileceğimizi düşünüyorum. Peki ya rakiplerinizi küçümseme riski varsa? Hayır umarım. Kazanmanın ne kadar önemli olduğunu, doğru tutum sergilemenin önemli olduğunu konuştuk. Bunları küçümseyemeyiz.” Masada yer alan konular arasında; olası ciro birçok yakın taahhüt göz önüne alındığında: “Leao mu? Açıkçası oynayıp oynamayacağını bilmiyorum. Bakalım yarın önemli ve iyi bir zamanda. Burada kazanabiliriz ve bir takım bunu başarmak için oynayacak. Fofana En çok kullanılan dış saha oyuncusu mu? Artık otele varıyoruz, dinlenmeye ve yarına hazır olmaya vakti olacak, diye açıkladı koç gülümseyerek. Şu anda onu dinlendirmek zor. Calabria yarın oynayacakEmerson'un ayak bileği burkulmuştu ve bu aralar antrenman yapmıyordu. Bu Davide için bir fırsat; takıma yardım etmeye hazır olduğunu göstermesi gerekecek. Yuhalama hakkında Emerson'la konuşmadım. Her zaman bunun normal olduğunu söylüyorum, bu bizim mesleğimiz.”

Eleştiriye yanıt

Portekizli çalıştırıcının son değerlendirmesi, birçok gözlemciye göre hâlâ eksik olan takım kimliği üzerine: “Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Ama bence doğru değil, böyle bir şey söylemek kesinlikle doğru değil.. Şampiyonadaki sonuçlara baktığımızda çok daha iyi şeyler yapabileceğimizi anlıyorum. Ama bu sürecin her şeyini anlarsak, bunun doğru olmadığını söylüyorum. Sonuca bakıp eleştirebiliriz, sonra büyüme sürecine bakıp bunun doğru olmadığını söyleyebiliriz. Bu benim görüşüm.”

Ayrıca okuyun