“Bu yüzden Riyad'a gittim”

achievable

New member
Dünyanın en iyi tenisçileri arasında Riyad'da düzenlenen gösteri turnuvası Six Kings Slam tartışılmaya devam ediyor. Aslına bakılırsa, Arabistan'da şimdiye kadarki en yüksek para ödülü garanti edilmişti; kazanan Sinner, pek çok parayı cebe indirdi. altı milyon eurodiğer katılımcılar ise daveti kabul etmek için 1,5 puan aldı.

Son günlerde, Arabistan'a para için değil, gezegendeki en iyi tenisçilerle rekabet etmek için gittiğini iddia eden Sinner'ın sözleri tartışmalara neden olmuştu. Çok farklı bir görüş Carlos AlcarazParis-Bercy turnuvası arifesinde düzenlediği basın toplantısında konuşan ve Riyad'daki finalde İtalyanlara mağlup olan şu ifadeleri kullandı: “Eğer oraya gittiğimi söyleseydim sadece eğlenmek veya oynamak için Parayı unutsam yalan söylemiş olurum“.

“VE belli ki paranın bununla bir ilgisi vardı. Herkes bunun için de çalışıyor, hayat bu” diye devam eden İspanyol, “Tenis oynamayı seviyorum ve çoğu zaman parayı düşünmüyorum, aşk için ya da eğlence için oynuyorum. Ama aynı zamanda gerçekçi olmalıyız, aynı zamanda para kazanmak istediğini kabul ethepsi bu. Tarihteki en yüksek para ödülü Riyad'da dağıtıldı ve bu, oraya oynamak için mükemmel bir motivasyon gibi görünüyor, ya da en azından benim için öyle.”

Ayrıca okuyun