achievable
New member
Marcell Jacobs, Budapeşte 2023 Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 100m finalinde 100m. Maviler yarı finalde 10″05’lik derecesiyle beşinci oldu. Amerikalı Noah Lyles 9″87’lik derecesiyle yarı finali kazanırken, onu 9″97’lik derecesiyle Japon Abdul Hakim Sani Brown ve 10’01’lik derecesiyle Kenyalı Ferdinand Omanyala Omurwa izledi. . onun için yarı finalde kalma riskini alıyorum. Finalde, Lyles 9”83’te galip gelerek altını fethetti ve yılın en iyi performansı eşitlendi. Botswana’dan Silver Letsile Tebogo, yeni ulusal rekorla 9”88’de ikinci. Bronz, aynı zamanda Britanyalı Zharnel Hughes’a, sadece binde bir farkla üçüncü oldu. Jamaikalı Oblique Seville bile 9’88’de kapanıyor ama dördüncü sırayı almak zorunda.
Ayrıca oku
“Onun yerine evde kalabilirdim bununla yüzleşmeye karar verdimRai Sport Jacobs’a yenilmekten korkmuyorum ve bunun benim değerim olmadığının farkındayım. Bugün dünden çok daha iyi geçti. Kolay olmayacağını biliyordum. Elimden geleni yaptım ama yarışmayı özledim. Şimdi röle ile büyük taahhüt. Uzun süre yarışmadan kalmak ve dünya şampiyonluğunu kazanmak kolay olmadı ama otelime memnun bir şekilde dönüyorum” dedi.
Ayrıca oku
“Onun yerine evde kalabilirdim bununla yüzleşmeye karar verdimRai Sport Jacobs’a yenilmekten korkmuyorum ve bunun benim değerim olmadığının farkındayım. Bugün dünden çok daha iyi geçti. Kolay olmayacağını biliyordum. Elimden geleni yaptım ama yarışmayı özledim. Şimdi röle ile büyük taahhüt. Uzun süre yarışmadan kalmak ve dünya şampiyonluğunu kazanmak kolay olmadı ama otelime memnun bir şekilde dönüyorum” dedi.