Capello, Guardiola Rosica? “Merkeze çarptım”

achievable

New member
“Guardiola sözlerim için kızgın mı? Vurduğumu görüyorsun”. O dedi Fabio CapelloMilan, Juve ve Roma'nın diğerleri arasında eski teknisyen, törenin aralarında Wembrace Ödülleri 2025Paralimpik şampiyonun inisiyatifinde dahil olma ve sosyal dönüşüm hikayelerini ödüllendirmek için Milan'da düzenlenen bir etkinlik Bebe Vio.

Capello İspanyol gazetesiyle röportaj yapmıştı El Mundo Guardiola'dan bahsetmişken: “Bir kibirli, futbolu mahvetti”. Şehir koçu şöyle yanıtlamıştı: “Bay Fabio Capello bunu ilk kez söylemiyor. İtalyan futbolunu mahvetmek için yeterince iyi değilim. İtalyan futbolu çok daha önemli. Fabio'ya büyük bir kucaklama, büyük bir kucaklama”.

Capello ve Roma koçu

Her zaman etkinliğin kenarlarında Wembrace Ödülleri 2025Capello, Roma evindeki durumdan bir şaka ile konuştu: “Bebe Vio beni Roma antrenörü için aday gösterdi, artık bunu yapamayacağım, hatta beni biraz rinco … '. Ranieri'nin şeyi çok iyi yönettiği ve seçimi iyi bilen biri olduğunu, ilanlarını duydum. Juve House'daki antrenörün değişimi hakkındaki son yorum: “Ne yazık ki, Juve ve Milano'yu eğittiğinizde, asgari hedef Şampiyonlar Ligidir”.

Ayrıca oku