achievable
New member
“Benim için Chiesa bir forvet. Bir kanat oyuncusu olarak kendini çok fazla izole ediyor, sadece yeniden başlayan bir oyuncu oluyor. Chiesa ve Vlahovic birlikte oynamayı geliştiriyorlar. Federico’nun topa sahip olmama aşamasında bir forvet olarak gelişmesi gerekiyor, benim için o 14-16 gol atabilir”. Massimiliano Allegri, Juventus’unun 2023-2024 Serie A’nın ilk gününde Udinese sahasında 3-0 kazandığı galibiyetin ardından kendini böyle ifade ediyor. İlk golü Federico Chiesa imza attı.” Bugün harika bir oyun oynadık, özellikle ilk yarı çok yoğunduk. Yüksek goller için gittik ve böyle oynamalıyız. Modern futbol bu, forma giymeliyiz. Yüksek takımlar baskı altındayken her zaman kendimizi susturmaz ve proaktif de olmaz. Bugün bunu kanıtladık,” diyor Chiesa.
Cambiaso, Juventus’un 3-5-2 3-5-2’sinde solda oynadı: “Chiesa dışarı çıkma eğiliminde, bu yüzden Cambiaso kullanışlı çünkü merkeze girmekte iyi. Chiesa orada olmadığında, ben koyacağım Allegri, Dazn’a, “Kostic gibi daha lineer bir oyuncuda kanatta Iling-Junior da var” diyor.
“Şampiyonlar Ligi dışında olmak önemli bir eksiklik. Onu özleyeceğiz, inkar etmeyeceğim. Avrupa’nın en iyi takımlarına karşı oynamayı tercih ederdim. Üçüncü bitirmiştik ve 2. sırada oynama hakkımız olmalıydı. Ama şimdi bu fırsatı değerlendirmeli ve şampiyonaya konsantre olmalıyız” diye ekliyor teknik direktör.
Cambiaso, Juventus’un 3-5-2 3-5-2’sinde solda oynadı: “Chiesa dışarı çıkma eğiliminde, bu yüzden Cambiaso kullanışlı çünkü merkeze girmekte iyi. Chiesa orada olmadığında, ben koyacağım Allegri, Dazn’a, “Kostic gibi daha lineer bir oyuncuda kanatta Iling-Junior da var” diyor.
“Şampiyonlar Ligi dışında olmak önemli bir eksiklik. Onu özleyeceğiz, inkar etmeyeceğim. Avrupa’nın en iyi takımlarına karşı oynamayı tercih ederdim. Üçüncü bitirmiştik ve 2. sırada oynama hakkımız olmalıydı. Ama şimdi bu fırsatı değerlendirmeli ve şampiyonaya konsantre olmalıyız” diye ekliyor teknik direktör.