“City'ye karşı her şeyimizi vereceğiz, her şey olabilir”

achievable

New member
“Yarın güzel bir maç olacak, daha önce de söylediğim gibi, Manchester City'ye karşı harika bir maç, bu yüzden elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız ve Şampiyonlar Ligi'ndeki bu maça hazır olacağız.” Juventus'un 10 numarası bunu söyledi Kenan Yıldız Şampiyonlar Ligi'nde Bianconeri ile Pep Guardiola'nın Manchester City takımı arasında Torino Stadı'nda oynanacak maçın arifesinde Trt Sport kanalına dündar Kesaplı'ya verilen röportajda.

Guardiola'nın takımı İyi bir dönemden geçmiyor ve son 7 maçta birçok yenilgi yaşadı. “Juventus yarın bundan faydalanabilir mi? Elbette deneyeceğiz ama diğer maçlar veya diğer takımlar hakkında konuşmayı sevmiyorum. Maçımıza, ne yapmamız gerektiğine bakmayı seviyorum. O yüzden hazır olmaya çalışalım.” Yarınki maç için City büyük bir takım, geçmişi olan, iki yıl önce Şampiyonlar Ligi'ni kazanan bir takım ama futbolda her şey olabilir, yarına hazır olmalıyız ve iyi bir oyun oynamayı umuyoruz” diye konuştu. forvet.

Oyuncu, antrenörü Thiago Motta'nın güvenini kazandı ve performansıyla ona borcunu ödüyor. Ödülü Torino'da tekrar alacak olan Yıldız, “Oldukça mutluyum, açıkçası futbolda gelişmek için her zaman yapacak daha çok şey var, bu yüzden takıma yardım etmek için kendime odaklanmaya çalışıyorum ve yarın göreceğiz” diye devam etti. 'Altın Çocuk Web' 2024, 16 Aralık'ta genç futbolculara yönelik prestijli ödül ağının en çok oy alan oyuncusu ödülü. “Bu ödülden dolayı çok gurur duyuyorum, gerçekten mutluyum ama çalışmaya devam etmem ve elimden gelenin en iyisini yapmam gerektiğini biliyorum.”