Danilo, Juve'ye Motta ve Giuntoli'ye 'dikenlerle' veda etti: ne dedi

achievable

New member
Danilo Juventus'a veda etti ve biraz fırlat Thiago Motta'yı ve kulübü araştırın. Brezilyalı savunmacı, Juventus kulübü yetkilisiyle kararını verdi ve Brezilya'ya dönmeye hazır. Flamengo. Ancak veda etmeden önce eski Juventus kaptanı bir mesaj paylaşmak istedi mesaj Instagram profilinde yayınladığı videoyla hayranlarıyla buluştu: “Beş buçuk yıl geçti ama benim için sanki öyleymiş gibi bütün bir hayat. Bana bu kadar çok şey katan bir yerden, bir aşktan ayrılmak asla kolay değildir. Bana çok güzel duygular hissettiren bir gömlek. Kariyerim boyunca bana eşlik eden ve ailemden öğrendiğim değerleri yeniden keşfettiğim bir kulüp, bir hikaye” diye başlıyor Danilo.

“Geldiğimde şunu öğrendim: büyük adamlar Soyunma odasında ve Juventus'ta daha çok öğretmen ve onların savunucusu haline geliyorum değerler sanki benim bir parçammış gibi dişim ve tırnağımla. Kendime aktardığım öğretiler gibi çocuklar üstelik Torino'yu evleri haline getiren ve bu renklerin büyük hayranları haline gelenler” diye devam etti, ardından yönetime bir kazı başlattı ve hepsinden önemlisi Thiago Mottailişkisinin hiç yürümediği kişiyle: “Belki de çok saygı duymak ve çok kavga etmek içindir bu değerler nedeniyle artık bu projenin bir parçası olamam“.

“Beni bir şekilde gurur duymak Bu, tarihimdeki en önemli kulübü savunma biçimimi hiçbir zaman değiştirmedi. Juventus dünyasındaki herkesin benim bir parçam olduğunu hissediyorum aileBu gömleği gururla giyen her çalışan, her takım arkadaşı ve her insan sadece sayıları düşünmedendürüstlükle ve her şeyden önemlisi Juventus'un her mücadelesini kişisel bir mücadele olarak göğüsleyerek, hayat seçimi. Taraftarlarımıza soruyorum Affedersin Hayal kırıklığına uğrayabileceğim anlar için” diye devam etti Brezilyalı, “asla bağlılık, bağlılık veya çalışma eksikliğinden kaynaklanmadı. Ve kendimi her zaman sizden biri gibi hissettiğim bu yolculuğumda, karşılanma şekliniz, saygınız ve kurduğumuz bağ için tüm kalbimle teşekkür ediyorum. sahadaki temsilci“.

“Senin Stadyum'da söylediğin marşı her dinlediğimde heyecanlandımAydınlandım ve bu duygular herhangi bir hayali planla satın alınmıyorlar“, Danilo'nun ikinci kazısıydı. “Sonuç olarak Andrea adında birinin söylediği bir cümleyi alıntılamak doğru olur. Kuzular bir keresinde şöyle demişti: 'Bizim farkındalığımız, Juventus'un tarihine ayak uydurmak için onlara meydan okuyacak'. Unutmayın, dünyanın her yerinde birbirimizi bir bakışımızla tanıyacağız. Biz Juventus'un halkıyız!”

Ayrıca okuyun