De Rossi trene geri dönüyor mu? Bir (neredeyse) duyuru

achievable

New member
Daniele de Rossi bankta mı dönüyor? Muafiyetten sonra RomaGeçen Eylül'de geldi, eski orta saha oyuncusu tekrar antrenman yapmaya hazır: “Umarım kısa süre içinde koç olmakta özgür değilim, gerçekten bence Koç olmakta özgür olmayacağım “Bugün aynı zamanda Ostiamare Başkanı De Rossi, Roman Capitale Alessandro Onorato'nun Spor, Turizm, Moda ve Büyük Etkinlikler Meclis Üyesi ve Anco Marzio Di Ostia Spor Tesisinde Başkent Mario Falconi X Belediye Binası Başkanı ile ortak denetim sırasında dedi.

“Benim işim başka bir Dev tutkum eğitmek“De Rossi dedi,” ve bir koçun iki takımı düşünmek için zamanı yok. Yani bu güzel hikaye için en iyi zamandı. Gelecekte bunu yapamayacağımı biliyorum çünkü Zamanım olmayacakÇünkü koçun işi işten daha fazla enerji alıyor mal sahibi“.

De Rossi ayrıca İtalyan futbolunun eyaletinden, özellikle de genç: “Büyüdüğümüz gibi çocukları geliştirmeyi düşünüyorum, özlüyorum Sokakta 5, 6, 8 saat futbol Haftada. Bir kez çimento veya kum üzerinde oynandığında ve topa dokunmanın farklı bir yoludur “, eski Roma kaptanını,” Arjantin ve Brezilya'ya bakarsak, bazen zorunlu olarak bile, sokaklarda veya kumda, bağlantılı yüzeylerde çok fazla oynamaya devam etmeleri. Orada Futbol okulu çok önemliancak faaliyetin ne olduğunu tamamen değiştirmemelidir ludic oyuncunun, çocuğun. Birkaç yıl içinde, belki de döngüsel olarak, Totti ve Del Piero'yu üretmek için geri döneceğiz. Belki de diğer milli takımlarda biraz daha yetenek görülebilir, çeşitli Mbappé, Sané, Foden “.

Ayrıca oku