De Rossi'nin yeni sahibi Ostiamare ve eski menajeri konuşuyor

achievable

New member
Daniele De Rossi eve geldi. Eski Roma orta saha oyuncusu ve antrenörü Ostiamare futbolunun yeni sahibioynamaya başladığı takım. Habere şu ifadelerle yorum yapıldı: Adnkronos'aİle ilgili Paolo Paone90'lı yıllarda Serie C'ye yükselen Ostiamare'nin eski menajeri, De Rossi'nin altyapıda oynadığı dönemde: “Gerçekten çok mutluyum. Daniele bir arkadaşım, dün konuştuk ve bana gülümseyerek şunları söyledi: ailenizin yanı sıra yalnızca benim gibi bir 'deli' Ostiamare'yi satın alabilir. Sonunda Ostia için olumlu haberler var çünkü Daniele benzersiz yetenekler ve onun çok orada olacağına inanıyorum çünkü önemsiyor, onun için bu bir kalp meselesiOstia'yı asla unutmadı”.

Çok iyi hatırlıyorum Bizim için çok az oynamasına rağmen, çünkü Roma onu çok genç yaşta transfer etti”, dedi Paone, “yeteneği beni hemen etkiledi kum Sahada asla ayağını yerden kaldırmazdı, her zaman içgüdüsel aşk futbol ve Roma için. Sahada o bir sürücüAynı zamanda yönetici olarak da görev yapacak, harika işler yapacağına eminim.”

Paone, Ostiamare'nin oyuna geri döndüğünü görmeyi hayal ediyor 'Kutup Yıldızı' alanı: “Burası Serie C'ye tarihi yükselişimizi gerçekleştirdiğimiz saha ama artık ragbi de orada oynanıyor. Ben oraya dönmemizi gönül meselesi olarak isterim ama sadece bu değil, Anco Marzio'dan daha uygun olduğunu düşünüyorum. , şu anda oynandığı yerde bu iyi ama gençlik sektörü için.”

Ayrıca okuyun