Doping davası, Mannarino Günahkar'a karşı: sözleri

achievable

New member
Daha fazla saldırı Jannik Günahkar. Bu sefer Nick Kyrgios'un bununla hiçbir ilgisi yok, İtalyan tenisçiye karşı kişisel mücadelesine girişti ve gelecek Şubat şu ya da bu şekilde bu mücadelenin sonunu görecek. doping davası bu onu ilgilendiriyordu. Clostebol'un testinin pozitif çıkması ve ardından verilen beraat kararının ardından CAS, Dünya Anti-Doping Ajansı Wada'nın itirazına ilişkin görüşünü açıklayacak.

Tam olarak Sinner davasından bahsetti ama aynı zamanda Iga Swiatek'i ilgilendiren şeylerden de bahsetti. Adrian Mannarino, Dünyanın 66 numaralı Fransız tenisçisi: “Artık Noel Baba'ya inanmıyorum. O zaman herkes, eğer buna inanmak isterse, buna inanmakta özgürdür. Bu davalarla ilgili şüphenin avantajını kullanmaya hazırım ama bunun çok şaşırtıcı bir şey olduğunu düşünüyorum. Dünyanın en iyi 300 oyuncusu hakkında Bulundu iki pozitif testve her ikisi de kendi sıralamalarında bir numaradır. Yanlışlıkla yanlış hapı veya vitamini almış olabilirsiniz, ancak yine de durumun böyle olduğunu düşünüyorum. şaşırtıcı“, dedi Rmc'ye.

Mannarino da bazı imalarda bulundu vaka yönetimi hakkında şüpheler Federasyondan Sinner ve Swiatek: “Sanırım bunu yapmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar temiz sporculara benziyorneredeyse kurbanlar. Her sabah kalkıyorum ve topallıyorum. Eğer 36 yaşında, 20-25 yaşlarındaki temiz olmayan oyuncularla sahaya çıkmak zorunda kalırsam, işler karmaşıklaşıyor. Her durumda, onlar adına öyle olduklarını umuyorum”, diye sözlerini tamamladı Fransız.

Ayrıca okuyun