Ebedi Venüs Williams, 43’te Birmingham’da Giorgi’yi yener

achievable

New member
Ebedi Venus Williams: 43 yaşında, Birmingham’daki WTA turnuvasının ilk turunda mavi Camila Giorgi’yi 3:17 sonunda 7-6 (7-5), 4-6, 7-6 (8-6) yendi. İngiliz çimlerinde maraton. Amerikalı oyuncu, Giorgia ile direkt olarak kendisine karşı üçüncü başarısında, son 5 yıldaki ilk galibiyetini Top 50’ye karşı elde etti. “Bugün gerçekten iyi oynadığımı düşünüyorum, inanılmaz bir maç çıkardı. Dünyanın 1 numarası olmamasına şaşırdım. Birçok an maçın bittiğini düşündüm ve o sürekli olarak birdenbire bir şut icat etti. Beni itti. “Yapabileceğimi düşündüğümden daha iyi oynamak için. Son zamanlarda pek oynamadım”, “Bunu başarmış olmak harika” diyen Amerikalı, 2023’te Ocak ayında bir kas sorunu nedeniyle 6 ay süreyle ara verdi. Giorgi’ye karşı, sağ dizine bir bandaj yaptın. “Harika bir başlangıç yaptım, üçüncü maçta bacağım ağrımaya başladı. ‘Aaa hayır bu olmaz’ diye düşündüm. Duygularımı kontrol etmekte zorlandım, yavaş yavaş olanlara alıştım ve incinmemeye çalıştım. … İstediğim gibi hareket edemedim ama her topa vurmaya çalıştım.”