achievable
New member
Roma, “Stephan El Shaarawy’nin kulüple olan sözleşmesini 2025 yılına kadar yenilediğini” duyurdu. El Shaarawy, “Bana sarı-kırmızılı formayı tekrar giyme fırsatı verdiği için kulübe teşekkür etmek istiyorum. “Roma her zaman önceliğim olmuştur, burada ikinci bir aile buldum ve bugün hayranlara bana her zaman gösterdikleri sevgiyi geri verme sorumluluğunu hissediyorum. Son yıllarda farkındalık ve birlik içinde büyüdük ve şimdi hak ettiğimiz hedeflere ulaşmak için mücadeleye devam etmeliyiz” dedi.
El Shaarawy, 231 maçta 58 gol atarak Roma tarihinde en çok gol atan 19. oyuncu oldu. Spor Bölgesi Genel Müdürü Tiago Pinto, “Yıllar geçtikçe, Stephan takıma ve şehre büyük bir bağlılık göstermenin yanı sıra saha içinde ve dışında sürekli katkı sağladı” yorumunu yaptı. “Bugün Roma’ya deneyimini ve profesyonelliğini, onu her zaman farklı kılan oyunları, asistleri ve golleriyle birlikte yeniden garanti edebildiğimiz için mutluyuz”.
El Shaarawy, 231 maçta 58 gol atarak Roma tarihinde en çok gol atan 19. oyuncu oldu. Spor Bölgesi Genel Müdürü Tiago Pinto, “Yıllar geçtikçe, Stephan takıma ve şehre büyük bir bağlılık göstermenin yanı sıra saha içinde ve dışında sürekli katkı sağladı” yorumunu yaptı. “Bugün Roma’ya deneyimini ve profesyonelliğini, onu her zaman farklı kılan oyunları, asistleri ve golleriyle birlikte yeniden garanti edebildiğimiz için mutluyuz”.