Giraldi Paris-Dakar hakkında konuşuyor: sözleri

achievable

New member
“Bugün dinlenme günü ve ilk değerlendirmelerin yapılacağı gün. Kesinlikle istediğim gibi gitmiyor ama böyle bir yarışta eşit seviyede olma hırsı, hazırlık ve antrenman çabalarına dayanmak için temel önem taşıyor.” “, şöyle başlıyor Suudi Arabistan'da düzenlenen Dakar rallisinde yarışan Iader Giraldi'nin günlük günlüğü. “İlk etaptan itibaren herkese göre çok zorlu olan yarış, 48 saatlik zamana karşı yarış ve sonrasındaki etap, profesyoneller için bir rekabet haline geldi. Bu yıl daha önce hiç olmadığı kadar antrenmanlı ve tecrübeli bir şekilde karşılaştım. ilk yıl ve mükemmel fiziksel ve zihinsel hazırlıkla”.

“Bazıları için daha fazla veya farklı bir eğitim alabilirdim. Bundan fazlasını yapamam çünkü ilgilenmem gereken bir ailem ve bir işim var. O yüzden cesur olun ve onu eve getirmeye çalışalım. Şimdi ikinci hafta beni bekliyor.” ve bunu tamamlamaya kararlıyım”, diyen Giraldi Instagram gönderisinde şunları söyledi: “FIM düzenlemeleri sıralamada kalmak için üç bonus (tamamlanmamış etap) sağlıyor ve bugün hala oradayım, motosikleti hazırlayacağım ve yarın Bitirmek için tekrar yola çıkacağım 2025 baskısı”.

“Ama yarın yarış direktörü David Castera'nın yarışın en zoru olarak tanımladığı çok zorlu bir etap var. Her türlü araziden oluşan 610 km'lik özel etap artı 250 km'lik transfer var. Toplamda 860 km. İlk profesyonel etap ve 'gece 17.30'da çadıra varmam bekleniyor. Bir buçuk saat sonra dipten ayrılacağımı ve diğer her şeyi göz önünde bulundurursak, bir gece daha beklemek zorunda kalacağız. Korkuyorum ve yarışı tamamlamaya çalışıyoruz. Fiziksel olarak iyiyim ve zihinsel olarak da çok sakinim ve hala yarışabildiğim ve yarından itibaren yarışta güzel bir gün geçirebildiğim için mutluyum. “

Ayrıca okuyun