Giro kralından Valencia'ya gönüllü olmak

achievable

New member
“Son birkaç gün karmaşıktı. BeteraValensiya'dan 4 kilometre uzaktaydık ve şans eseri felaketten etkilenmedik”.Adnkronos İle ilgili Stefano Garzelli2000 Giro d'Italia'nın galibi ve kurucusuBisiklet okulu onun adını taşıyan olay şöyle başlıyor. “Geçen salı çocuklarımla okula giderken eşlik ettim, kısa bir süre sonra hava durumu uyarısı nedeniyle beni tekrar aradılar, ben de onları almaya geldim. Bizim açımızdan iyi geçti ama Dana'daki ölü sayısı şu an için hala hesaplanamıyor. ”

Eski bisikletçi, “Felaket şehirde değil, nehrin yaklaşık 300 metre uzağında meydana geldi” dedi. Turiasaldırıya uğrayan tüm küçük kasabalara dokunuyor. 1957'de burada bir sel oldu (la Valencia Gran Riada'sıed.) ve nehrin rotası değiştirildi. Valensiya bu sayede kurtuldu.” Birkaç gündür bölgede herkes tedirginlik içerisindeydi: “Ben de 12 yıl önce benzer bir şey yaşadım ve evim yıkıldı. Bu kez alarmdan önce gelen TV aracılığıyla bilgilendirildik.”

Garzelli bir topluluğun dramını anlatmak için doğru kelimeleri bulmakta zorlanıyor: “Ne yazık ki hiç yok. Şu anda pek çok insan yemek yiyemiyor, yüzlerce insan evlerine kapanmış durumda ve 80 bin araba kullanılamaz hale geldi.“.

Sosyal medyada dolaşan çok sayıda videodan anlaşılan bir sorun: “Burada sokaklar dar ve böyle bir yığılma ağır araçların müdahalesine bile imkan vermiyor. Bir de yıkılan dükkanları düşünelim. Çok sayıda kişi hayatını kaybetti, Diğerleri sevdiklerini, hayatta kalanlar ise geleceklerini kaybetmişlerdir. Bunun sonuçları önümüzdeki aylarda, belki de yıllarda görülecektir.”

Eski bisikletçi başka bir konuya da değiniyor: “Şimdi bisiklet sorununu hafife almamalıyız. enfeksiyonlarSokaklarda kalan ve henüz bulunamayan ölülerle bağlantılı. Pek çok kişinin maske takarak dolaşmasının nedeni budur. Ve böyle iğrenç bir olgu hakkında konuşmak istemiyorum vurgunculukNeyse ki esas olarak ilk birkaç günle sınırlıydı”.

Şampiyon, İspanya'da yeteneklerin yuvası olarak kabul edilen Valensiya'dan bir taş atımı uzaklıktaki “Escuela de Cycling Stefano Garzelli”yi yıllarca yönetti. “Onu kurtardıktan sonra – diye açıklıyor Garzelli – kendi çapımızda bir katkıda bulunacağımızı düşündük. O zaman ekonomik tartışmaları hükümet halleder, artık asıl olana ihtiyaç vardır yiyecek ve temel ihtiyaçların satın alınması için bir bağış toplama etkinliği düzenledik zor durumdaki aileler için. Valencia ve Levante'nin başlattığı girişimler gibi diğer birçok girişimle birlikte yeniden başlayacağız. Önemli olan bunun hakkında konuşmaya devam etmektir. Ve unutma”. (Michele Antonelli tarafından)