Günahkar kazanır ve 2. tura çıkar

achievable

New member
Sezonun ikinci Grand Slam turu olan Roland Garros'ta Jannik Sinner ilk galibiyetini aldı ve şu anda Paris'teki Bois de Boulogne'un kırmızı toprak kortlarında oynanıyor. Fransa'nın başkentinde yağan yağmur nedeniyle çatısı kapatılan 'Suzanne Lenglen' sahasında oynanan maçta, dünyanın 2 numarası ve ikinci sıradaki Güney Tirol'lü 22 yaşındaki oyuncu, 28 yaşındaki rakibini yendi. yaşındaki Amerikalı Christopher Eubanks, Atp sıralamasında 46. sırada yer alıyor. iki saat on dakikada 6-3, 6-3, 6-4 skoru. Sinner, 2. turda joker kartla ilk onda yer alan dünya sıralamasında ve kurada 124. sırada yer alan 37 yaşındaki Fransız Richard Gasquet ile karşılaşacak.

Günahkar: “Kalçam iyi ama %100 formda değilim”

Zaferden sonra Sinner, “Sahaya geri döndüğüm için mutluyum, Roland Garros benim için özel bir turnuva çünkü burada Slam seviyesinde ilk çeyrek finalimi oynadım” dedi. “Günden güne bir şeyler inşa etmeye çalışıyorum, bugünkü performansımdan mutluyum. Kalçam gayet iyi, takımımla çok çalıştık. %100 formda değilim, onu iyileştirmeye çalışıyoruz. Teşekkürler.” Yardım ve destek için herkese.”