“Inter? Hırsızlar kaçak”, Allegri'nin şakası

achievable

New member
“Inter mi? Hırsızlar kaçıyor, gardiyanlar da onları kovalıyor”. Massimiliano Allegri, Nerazzurri'yi 2 puan farkla takip eden lig lideri Inter ile Juventus arasındaki düelloyu esprili bir şekilde özetliyor. Juventus'un Dazn'a koçu, Sassuolo'ya karşı 3-0 mağlup olan raundun ardından “Önde biri varsa, arkada da kovalayan biri vardır. Bu polisler ve soyguncular oyununa benziyor” diyor.

“Kolay bir maç değildi, Sassulo ilk maçta 4 gol atmıştı. Torino'da bile Laurientè ve Berardi ile tehlikeliydiler, Szczesny iki iyi kurtarış yaptı. Şimdi 49 puanımız var ama durmamalıyız, yapmalıyız. Lecce'deki bir sonraki maça kadar düşünün: Gelişmek için sessizce çalışmaya devam etmeliyiz”, diye devam ediyor.

Vlahovic ve Chiesa hücumda gol attı. Yıldız Bebek büyülemeye devam ediyor. “Yıldız gibi çok az insan var: Doğuştan teknik özellikleri var ve yanlış tercih yapmıyor, öğretilemeyecek nitelikler bunlar. Bunlar onda var, bacaklarında da goller var. Çok iyi ama daha 18 yaşında” Yaşlı, gelecekte düşüş anları yaşaması bile normal. Juve'de her halükarda 5 mükemmel hücum oyuncusu var”, diyor Allegri.

Sürekli gol atan Vlahovic'ten özel olarak bahsetmek gerekirse: “Büyüüyor. Geçen akşam İtalya Kupası'nda Frosinone'ye karşı kötü bir yarım saat geçirdi, biliyorsunuz, onunla konuştum: geldi ve her şeyi mahvetmek istedi. hala eksik olan bir olgunluk. Bu akşam kendisine şunu söyledim: Sakin ve sakin kalmalısın çünkü gol atıyorsun. Daha berrak, daha sakin bir maç oynadı, hakeme daha az kızdı. Unutmayalım ki yaşı genç. 2000 yılında doğdum ve hâlâ büyüyecek yeri var.”