achievable
New member
“Genel olarak gösterişten hoşlanmam, ancak nasıl ele alındığı ve ne olduğu konusunda bireysel seçimlere saygı duyulmalı”. Spor Bakanı Andrea Abodi, Jakub Jankto hakkında bir soruyu yanıtlıyor. Çek futbolcu, geçtiğimiz günlerde eşcinselliğini kamuoyuna açıklayarak ortaya çıkmıştı. Geçmişte Udinese ve Sampdoria formalarını giyen orta saha oyuncusu, Serie A’ya Cagliari formasıyla dönüyor. Jankto, ortaya çıkan ilk üst düzey Avrupalı futbolcu (Video).
“Genel olarak toplum, muhtemelen hala birkaç adım ileri gidebilir. Bana göre, o her şeyden önce bir insan ve ikinci olarak bir sporcu. Kişisel tercihler alanını ilgilendiren özelliklerde ayrım yapmıyorum. “Aynı derecede samimi olmam gerekirse, genel olarak gösterişten hoşlanmam, ancak nasıl ele alındığına ve ne olduğuna göre bireysel seçimlere saygı gösterilmelidir. Burada duracağım “, Abodi Radyo 24’e anlatıyor.
“Genel olarak toplum, muhtemelen hala birkaç adım ileri gidebilir. Bana göre, o her şeyden önce bir insan ve ikinci olarak bir sporcu. Kişisel tercihler alanını ilgilendiren özelliklerde ayrım yapmıyorum. “Aynı derecede samimi olmam gerekirse, genel olarak gösterişten hoşlanmam, ancak nasıl ele alındığına ve ne olduğuna göre bireysel seçimlere saygı gösterilmelidir. Burada duracağım “, Abodi Radyo 24’e anlatıyor.