“Kariyerimde hiç bu kadar kötü olmamıştım”

achievable

New member
“Kariyerimin en kötü başlangıcıama sanırım Roma tarihinde ilk kez Avrupa’da üst üste iki final oynandı.” José Mourinho, Cenova’da 4-1 mağlup olan ve 5 puanla alt sıralarda yer alan Romanlarının anlarını fotoğraflıyor. tablo “Bu grup, kimse gelmiyor ve kimse ayrılmıyor. Bu durumdan çıkmalıyız, ağlamanın bir anlamı yok” diyor Özel Kişi Dazn’a.

“Söyleyecek pek bir şeyim yok, konuşacak pek bir şeyim yok. Oyuncularla konuşmadım, bu durumlarda stüdyonun sorularını yanıtlamak içimden gelmiyor. Kötü başladık, yenilgiyi kabul ettik. Gol oldu ve eşitliği sağlayana kadar tepki verdik.Sonra Llorente’nin sakatlığıyla takımın yapısı değişti ve işler kötüleşmeye başladı.Mancini sarı kart gördü ve hakemi görünce bunu değiştirmeyi düşündük.Ofsayt nedeniyle kabul edilmeyen bir gol attık, kendimizi yedek kulübesinde hissettik. Portekizli, “Çok iyi bir kaliteye sahip olmasak da topa sahip olduğumuz için beraberlik gelebilir” dedi.

“Maç 3-1 bitti, dördüncü gol bağlam dışı. Bu durumlarda felaket olabiliyor, hatta beşinci ve altıncı goller bile gelebilir… Özelde Ibanez’in ‘ikonik’ durumlar yaratan hatalarından bahsedildi. maçlar: ancak Ibanez savunma seviyesinde inanılmaz bir dayanıklılık gösterdi. Cenova’da bulunmayan Smalling ile kaç maç kazandığımızı görebilirsiniz. Ancak sağlamlığın belirli oyunculara bağlı olduğunu söylemek bile doğru değil, aynı zamanda çalışmanın sonuçları ve kolektif ruh. Belirli bir andayız, ilk atışta gol yenir ve bu Rui Patricio’yu ilgilendiren bir durum değil. Bu özel bir an, bunu yedek kulübesinde hissediyorum ve ebeveynler de yaşıyor. sahada” diye ekliyor.