achievable
New member
“Geri döndüğümde kazanmanın zor olduğunu biliyordum, kazanmak isteseydim iki bölüme daha giderdim.” Massimiliano Allegri, Juventus ile kupasız ikinci sezonunun sonunda Milan’a karşı evinde aldığı yenilginin ardından kendini böyle ifade ediyor. Allegri, Dazn ve Sky’a, “Udine’de onurlu bir şekilde bitirmek için önemli bir sezon geçirdikleri için çocuklara teşekkür ettim. sermaye kazancı davası için puan cezası. Avrupa yarı final Ligi’ndeki elemeye atıfta bulunarak, “Puan sıralamasına bakıp Juventus kötü bir sezon geçirdi diyorsanız 69 puan aldık ve sahada yaşananları unutmayalım. Sezon Sevilla’da bitti” diyor. “Sevilla’da mental enerjim tükendi. Anormal bir sezondu, başka bir grup 50 sayı atardı diye çocuklara teşekkür ettim. Sahada olanları değerlendirseydik Şampiyonlar Ligi’ne kalırdık” diye ekliyor.
2025 yılına kadar çok zengin bir sözleşmesi bulunan Allegri, gelecek sezonu düşünüyor. “Temel iyi, atılacak bir şey değil, bu sonla yanlış anlıyorsunuz. İnşallah başka ceza puanı varsa 20 Ağustos’tan önce bize sezon boyunca bize vurmadan söylerler. Bu yıl 5 genç oynadı, 20. Mal varlığı açısından da önemli, ne yazık ki seneye Şampiyonlar Ligi’nde oynamayacağız ama bu bizim suçumuz değil” dedi. “Juventus her zaman kazanmak için yaratılmıştır ama durum böyle değil. Diğer takımlar 6 yıldır Şampiyonlar Ligi’ne girmiyor. Bu noktada Juventus’un sezonu iflas ama üçüncülük ve iki yarı final var. I Geri döndüğümde kazanmanın zor olduğunu biliyordum, kazanmak isteseydim iki bölüme daha giderdim”.
2025 yılına kadar çok zengin bir sözleşmesi bulunan Allegri, gelecek sezonu düşünüyor. “Temel iyi, atılacak bir şey değil, bu sonla yanlış anlıyorsunuz. İnşallah başka ceza puanı varsa 20 Ağustos’tan önce bize sezon boyunca bize vurmadan söylerler. Bu yıl 5 genç oynadı, 20. Mal varlığı açısından da önemli, ne yazık ki seneye Şampiyonlar Ligi’nde oynamayacağız ama bu bizim suçumuz değil” dedi. “Juventus her zaman kazanmak için yaratılmıştır ama durum böyle değil. Diğer takımlar 6 yıldır Şampiyonlar Ligi’ne girmiyor. Bu noktada Juventus’un sezonu iflas ama üçüncülük ve iki yarı final var. I Geri döndüğümde kazanmanın zor olduğunu biliyordum, kazanmak isteseydim iki bölüme daha giderdim”.