KEMİAD’dan bağlantı semineri

abbas

Global Mod
Global Mod
Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) tarafınca Kemer’deki turizm işletmelerinde çalışanlarına verilen irtibat eğitimindeki sertifika merasimine katıldı. İşletmelerde çalışanlar, eğitimin birinci gününde sertifikalarını aldı.

Kemer Fame Residence Otel’de düzenlenen sertifika merasimine Kemer Belediye Lider Yardımcısı Emin Gül, KEMİAD Lideri İstek Sönmez, KEMİAD İdare Konseyi Üyesi Serkan Koyuncu, Bağlantı Eğitmeni Ramazan Karakaya da katıldı.

Eğitmen Karakaya, iştirakçilere, hizmet kesiminde nasıl davranılması gerektiği, güler yüz göstermenin ve konuklarla düzgün bir bağlantı kurmanın ehemmiyeti, gerçek bağlantının sağlanması üzere konularda bilgiler verdi.

Törende konuşan Belediye Lideri Topaloğlu, eğitimin epeyce değerli olduğuna dikkat çekerek, Kemer’e gelen konuklarla güzel bir bağlantı kurulması gerektiğini söylemiş oldu.

Türkiye’nin en kıymetli turizm destinasyonları içinde yer alan Kemer’e gelen konukların her vakit güler yüzle ağırlandığını hatırlatarak, “Gelen konuklarımıza karşı güler yüzlü olmamız gerekiyor. Onlarla yeterli bir bağlantı kurmak epey kıymetli. Kemerimizden keyifli ve gülen yüzle ayrılmaları demek Kemer’in ne kadar memnun bir kent olduğunu gösterecektir. Eğitimde Kemer Belediyesi Deniz Kafe’de çalışan çalışanımız de yer aldı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen KEMİAD Liderimize, eğitmenimiz Ramazan Karakaya’ya ve mesken sahipliği yapan Kemer Fame Residence Otel Genel Müdürü Yunus Can ve otel çalışanlarına epey teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Eğitim daha sonrası iştirakçilere sertifikalarını Lider Topaloğlu, Lider Yardımcısı Gül, KEMİAD Lideri Sönmez verdi.

İletişim eğitiminin yarın sona ereceği öğrenildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı