Kursiyerlere fiyatsız kitap dağıtıldı

abbas

Global Mod
Global Mod
Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Dayanak Eğitim Kursu’nda fiyatsız olarak üniversiteye hazırlanan öğrencilerle bir ortaya geldi. Lider Topaloğlu, “Eğitim var ise gelecek var” sloganıyla yola çıkan Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, geleceğin teminatı olan öğrencilere yatırım yapmaya devam ediyor.

Kurs merkezindeki öğrencilerin üniversiteye hazırlık etabında katkı sağlayacak kitaplar fiyatsız olarak dağıtıldı. Kitaplarını alan öğrenciler, eğitimlerinde hiç bir harcamadan kaçmayan ve her vakit kendilerine takviye olan Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.

Kurs merkezi ziyaretinde sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle vakit geçiren Belediye Lideri Topaloğlu, kurs merkezinde eğitim veren alanında uzmanlaşmış öğretmenlerle de sohbet etti.

Ziyaret daha sonrası açıklama yapan Lider Topaloğlu, “Eğitim var ise gelecek var” sloganıyla çıktıkları yolda öğrencilere yatırım yapmaya devam ettiklerini söylemiş oldu.

Topaloğlu, kurs ziyareti sırasında öğrencilerin gözlerindeki ışıltıyı gördüğünü ve epey keyifli olduğunu söz ederek, “Çocuklarımıza kitaplarını dağıttık. Fiyatsız olarak verilen bu kitaplar aldıkları eğitime de katkı sağlayacaktır. Çocuklarımız var güçleriyle çalışıyor. Biz çocuklarımızdan umutluyuz. En büyük memnunluk bu çocukların memnun olmasıdır. Hepsine muvaffakiyetler diliyorum. Kemer Belediyesi olarak eğitime katkılarımız devam edecek.” dedi.

– Kendi öz amcamı görmüş üzere oldum

Öğrencilerden Hüseyin Uygar Aslan, yaptığı açıklamada, derslerin epeyce uygun geçtiğini belirterek, “Derslerimize katkı sağlayacak olan kitapların fiyatsız verilmesini sağlayan Liderimiz Necati Topaloğlu’na fazlaca teşekkür ediyorum. Ben Necati Lideri birinci gördüğümde kendi öz amcamı görmüş üzere oldum. Çok samimi birisi. Kendisini epey seviyoruz.” diye konuştu.

Öğrencilerden Ahmet Sadi Sevindik ise fiyatsız olarak eğitim almasını sağlayan ve fiyatsız dağıtılan kitaplardan dolayı Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini lisana getirerek, Lider Topaloğlu’nu örnek aldığını kaydetti.

Öğrencilerden Aleyna Şıhça, fiyatsız olarak dağıtılan ders kitaplarından dolayı Lider Topaloğlu’na teşekkür ettiğini aktardı.

Öğrencilerden Yiğit Çetin de kurstaki hayli öğretmenler yardımıyla hayli yeterli bir eğitim süreci yaşadıklarına işaret ederek, öğrencilere sağladığı katkılardan dolayı Lider Topaloğlu’na teşekkür ettiğini belirtti.

Öğrencilerden Refika Saçu da hoş bir eğitim süreci geçirdiklerini ve daima deneme imtihanlarına girdiklerini belirterek, dayanaklarından dolayı Belediye Lideri Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini söylemiş oldu.

Kursta fiyatsız olarak eğitim alan bir öbür öğrenci Mustafa Berber ise şunları kaydetti:

“Necati lider sağ olsun bize epey takviye oluyor. Fiyatsız verilen ders kitapları da epeyce kaliteli. En güzel yayınları seçtiklerini düşünüyorum. Üniversite imtihanında birinci 100 bine girmeyi hedefliyorum. Üzerimizde büyük emekleri olan liderimize teşekkür ediyorum.” sözlerini kullandı.

Öğrencilerden Tuana Ezer de Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu’nun eğitime verdiği ehemmiyeti bildiğine dikkat çekerek, kendilerine sağladığı tüm imkanlardan dolayı Lider Topaloğlu’na teşekkür ettiğini lisana getirdi.

Öğrencilerden Beste Gül Çelik de Lider Topaloğlu’nun öğrencilere verdiği takviye ve katkıların karşılığını üniversite imtihanında vereceklerini kaydetti.

Öte yandan Lider Topaloğlu, 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın tepesine kar yağdığı vakit öğrencilere seyahat düzenleyeceği muştusunu de verdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı