Kyrgios, Onlyfans’a geldi, duyuru

achievable

New member
Avustralyalı tenisçi Nick Kyrgios, belki de oldukça belirgin tarzıyla, sahne arkasını ve antrenman seanslarını göstermek için OnlyFans’a geliyor. “Her şey daha da çılgın… onlyfans’ta bana katılın! Kayıt herkes için ücretsizdir! Perde arkasından sahaya ve günlük hayata kadar her şey. Hepinizle orada görüşürüz,” diye yazdı Avustralyalı.

Kyrgios’u temsil eden Naomi Osaka’nın kurduğu yetenek yönetimi ajansı Evolve da kararı duyurdu. “Sosyal medyada devrim yapıyorlar ve ben de bunun bir parçası olmak istedim. Artık sporcular sahaya çıkamayacak. Çevrimiçi olarak da görünmemiz gerekiyor. İçeriği yaratmak, üretmek, yönlendirmek ve sahiplenmek istiyorum. Bu gelecek,” dedi Kyrgios duyuruda.

“Gelecek bu. Hayranlarımla yıllardır doğrudan konuştum ve ne görmek istediklerini biliyorum. Elbette tenis topları, ipuçları, püf noktaları ve perde arkası olacak ama aynı zamanda onları da görecekler. tüm farklı yönlerim. Oyun, dövmeler, samimi yanım: hepsi masada ve hayranları da bu yolculuğa getireceğim!”, diye ekledi tenisçi.