Lider Kocaman Genç Akademi’de Gençlerle

abbas

Global Mod
Global Mod
Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, kurulmasından bu yana Kartepeli öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Genç Akademi’de gençlerle bir ortaya geldi.

Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projelerinden olan Kartepe Genç Akademi kurulmasında bu yana Kartepeli öğrenciler tarafınca ağır ilgi görüyor. Gençlerle bir ortaya gelen Lider Kocaman, aldıkları eğitim ve isteklerini dinledi.

İLGİ GİDEREK ARTI YOK

Robotik Kodlama, İngilizce, Kütüphane, Teknoloji ve İşaret Lisanı sınıfların da eğitim nazarann öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet eden Lider Kocaman, verilen eğitimler ve talepleri dinledi. Öğrencilerin taleplerini dinleyen Lider Kocaman “Kartepe Genç Akademi kurulmasından bu yana gençlerimiz fazlaca büyük ilgi göstermişlerdir. Bu ilgi her geçen gün artmaktadır” tabirlerini kullandı.

GENÇLERİN BAŞARISI

Ülkemizin ve Kartepemizin geleceğini uygun yetişmiş gençlerimizle bir arada kuracağız diyen Lider Kocaman “Dünya epeyce süratle gelişmektedir. Buna ayak uydurmamız, hatta daha ileri gitmemiz gerekiyor. Ülkemizde son 20 yılda yapılanlar atılımlar herkes tarafınca takdir edilmektedir. Gençlerimizin imkan verilmesi durumunda neler yaptıkları görüyoruz, dünyanın gıpta ile izledikleri teknolojik gelişmelerin ortaya çıkmasını sağlayabiliyorlar. Bizde Kartepe Belediyesi olarak gençlerimizin eğitimlerine büyük kıymet veriyoruz. Bu yolda takviyelerimiz devam edecektir” açıklamasında bulundu.

BİRÇOK ALANDA EĞİTİM VERİLİYOR

Genç Akademi bünyesinde gitar, keman, bağlama, ney, fotoğraf kursları, tezhip atölyesi, ahşap atölyesi, drama, halk oyunları, filografi, akıl oyunları, üç boyutlu yazıcı, masal atölyesi, ebru atölyesi, robotik kodlama, Fetem atölyesi, İngilizce lisan kursu, çocuk oyun meskeni yer alıyor. Gençlik Merkezi’nde toplumsal alanlar, Planetaryum (Gökev), Kütüphane, E-spor sınıfı yer alıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı