achievable
New member
“Bir gerileme anı mı? Hayır, eskisinden daha da öfkeli ve motiveyim.” Luna Rossa Prada Pirelli takımının başkanı Max Sirena, Adnkronos'a bu şekilde yanıt vererek “Corriere della Sera” ile yaptığı röportajda Amerika'yı İtalya Kupası'na getirecek doğru kişi olup olmadığına dair şüphelerini ortaya koydu. . Kendisi şöyle diyor: “Yapılan düşünce sadece gerekli bir eylemdi: üç buçuk yıllık bir maceranın analizini yapmak. Ama benim açımdan ne bir düşüş, ne bir vazgeçme, ne de pes etme: Tekrar ediyorum, öyle. Sadece her profesyonelin böyle bir olaydan sonra yapması gerektiğine inandığım bir analiz, dolayısıyla herhangi bir tehlike yok, hepiniz emin olabilirsiniz.”
“Mesajlar ve telefon görüşmeleri arasında, neredeyse bin kişinin beni aradığını söyleyebilirim ve sakin kalmak için cevap veriyorum; pes etmeyeceğim, ilerliyorum, sahiplerinin güvenine sahibim ve şimdi çalışıyorum ekibin eğitimi hakkında. Peki ya Patrizio Bertelli ile konuşsaydım? Ama hayır, ama gerek yoktu, diyelim ki, her röportaj 'süslendiğinde' endişelenmeye gerek yok, kişinin kendini geliştirmeye çalışması doğru. gelecek için, aynı hataları yapmamak için ne moralim bozuldu, ne de moralim bozuldu, tam tersine daha iyisini yapmak için eskisinden daha öfkeli ve motiveyim. nesil değişimi ve biz bunu zaten başlattık.”
“Mesajlar ve telefon görüşmeleri arasında, neredeyse bin kişinin beni aradığını söyleyebilirim ve sakin kalmak için cevap veriyorum; pes etmeyeceğim, ilerliyorum, sahiplerinin güvenine sahibim ve şimdi çalışıyorum ekibin eğitimi hakkında. Peki ya Patrizio Bertelli ile konuşsaydım? Ama hayır, ama gerek yoktu, diyelim ki, her röportaj 'süslendiğinde' endişelenmeye gerek yok, kişinin kendini geliştirmeye çalışması doğru. gelecek için, aynı hataları yapmamak için ne moralim bozuldu, ne de moralim bozuldu, tam tersine daha iyisini yapmak için eskisinden daha öfkeli ve motiveyim. nesil değişimi ve biz bunu zaten başlattık.”