Marcell Jacobs ve Doping şüpheleri, Belve'nin cevabı

achievable

New member
“Sosyal medyada bana karşı öfke ve kötülük var, ancak kimse bana yüzünde bazı şeyleri söylemedi. Bana en çok sıkıntıyı veren şey, sosyal medyada doping hakkında konuştuklarında”. 100 metrelik eski bir Olimpiyat şampiyonu olan Marcell Jacobs, 29 Nisan bugün Belve ile röportajda Francesca Fagnani'nin sorularını cevaplıyor.

“Ne kadar iş ve ne kadar çaba olduğunu bilmiyorlar, bir sonucun beni rahatsız edecek bir şekilde gelebileceğini düşündüğünüzde beni rahatsız ediyor. Öfke ile koşmam, bir gülümseme ile koşmak zorundayım. Öfke olmadan kazanabilirim? Açlıkla koşuyorum. Genel olarak, her şeyi sessiz tutmaya çalışmak için biraz daha fazla bullshit,” diyor mavi.

“Zafer veya yenilgi daha güçlü mü? Kaybetmek daha güçlü, yenilgi size birden fazla zafer öğretiyor. Yenilgiler büyümeme yardımcı oldu, onları kabul ediyorum ve onları benim yapıyorum” diyor.

Jacobs Amerika Birleşik Devletleri'nde eğitiyor. “Kendimi bulmak ve ailemin Amerikan kısmı ile bağlantıyı bulmak için bir yere gitmek istedim. Milliyeti ve Federasyonu değiştireceğim? İmkansız, asla kafamdan geçmedim”