Mbappé PSG'ye veda ediyor: İşte nedeni

achievable

New member
Beklenildiği gibi, Kylian Mbappé ve Paris Saint-Germain veda etti. Fransız forvet, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Borussia Dortmund'a elenen Paris kulübüyle olan macerasının sona erdiğini sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla resmileştirdi.

“Herkesle konuşmak istiyordum. Her zaman doğru zamanda konuşacağımı söyledim. Herkese bunun PSG'deki son yılım olduğunu söylemek istedim.. Sözleşmemi yenilemeyeceğim. Maceramı birkaç hafta içinde bitireceğim. Pazar günü Parc des Princes'te son maçımı oynayacağım” diye söze başlayan Kylian Mbappe, daha sonra şunları ekledi: “Fransa'nın en büyük kulübünün bir parçası olma fırsatını ve büyük onurunu yaşadığım birçok duygu var. Bu bana buraya gelmemi, çok fazla baskı altında bir kulüpte ilk deneyimimi yaşamamı ve açıkça büyümemi sağladı, tarihteki en büyük şampiyonlardan bazılarıyla birlikte ben de insan olarak büyüdüm, tüm görkem ve katiplik hatalarımla birlikte . Çok fazla duygu var. Fransa'nın en büyük kulübünün bir parçası olma fırsatına ve büyük onuruna sahip oldum.“, transalpin saldırganın altını çiziyor.

“Öncelikle sahip olduğum tüm takım arkadaşlarıma, tüm antrenörlere teşekkür etmek istiyorum: Emery, Tuchel, Pochettino, Galtier ve Luis Enrique. Sportif direktörler Leonardo ve Luis Campos'a her zaman bana eşlik ettikleri için. Kulübün tüm üyelerine teşekkür ederim.” Bunu kimsenin görmediğini ve takdiri hak ettiğini biliyorum. Kulübü mükemmel ellere teslim ediyorum ve ülkemden ve Ligue 1'den ayrıldığımı duyurmanın bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Ama yedi yılın ardından yeni bir mücadeleye ihtiyacım var. En dışa dönük oyuncu olmadığımı biliyorum ama hayranlarıma yedi yıl boyunca bana gösterdikleri sevgi için teşekkür ediyorum.”

“PSG sizi kayıtsız bırakmayan bir kulüp, ister sevin ister nefret edin. Pişman değilim, hayatım boyunca hatırlayacağım bir kulüp. Artık burada oynamayacağım ama oynayacağım. Tüm maçları izlemeye devam ediyorum, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım, yaşadığım tüm duygular için hayata teşekkür ediyorum. Artık son kupayı “Ici c'est Paris, elveda” kaldırmamız gerekiyor.