Messi Inter Miami’ye gidiyor, resmileşti

achievable

New member
Bir tweet ve sadece birkaç dakika içinde milyonlarca görüntüleme toplayan bir video ile Inter Miami, Lionel Messi’yi resmi olarak satın aldı: İlkinde, üzerinde ‘Hoş Geldiniz 10’ yazan Arjantinli şampiyonun pembe ve siyah bir gömlek giydiği bir resmi. ‘ (saldırganın numarası), saniyede aynı oyuncu kendini gösterir ve ‘Evet arkadaşlar, Miami’de görüşürüz’ diye duyurur.

Kulüpten yapılan açıklamada, yedi kez Ballon d’Or kazanan oyuncunun sözleşmesinin 2025 Major League Soccer (MLS) sezonuna kadar devam edeceği açıklandı: Messi’nin “önümüzdeki günlerde takıma katılması gerektiği” açıklandı.

Inter Miami CF CEO’su Jorge Mas, “Leo Messi ve ailesini yeni evlerinde ağırlamaktan onur duyuyorum. “2018’de dünyanın en iyi oyuncularını çekecek iddialı bir kulüp kurma sözü verdik. Amerika Birleşik Devletleri’nde futbolun küresel görünümünü dönüştürmek isteyen bir kulüp. Bize inanmaktan asla vazgeçmeyen hayranlarımıza çok teşekkür ederiz. Hep birlikte hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz.”

“On yıl önce, Miami’de yeni bir takım kurma yolculuğuma başladığımda, dünyanın en iyi oyuncularını bu muhteşem şehre getirmeyi hayal ettiğimi söylemiştim. Amerika Birleşik Devletleri’nde futbolun büyümesine yardımcı olmak ve çok sevdiğimiz sporda gelecek nesiller için bir miras oluşturmak için LA Galaxy’ye katıldığımda sahip olduğum tutkuyu paylaşan oyuncular,” dedi ortak sahip David Beckham: “Bugün o rüya gerçek oldu. Leo’nun çapında bir oyuncunun kulübümüze katılmasından daha fazla gurur duyamazdım ama aynı zamanda iyi bir arkadaş, harika bir insan ve onun güzel ailesini Inter Miami topluluğumuza katmak için ağırlamaktan da çok mutluyum.” macera burada başlıyor ve Leo’nun sahaya çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.”

Messi, “Kariyerimde bir sonraki adıma Inter Miami ve ABD ile başlayacağım için çok heyecanlıyım. “Bu harika bir fırsat ve birlikte bu güzel projeyi inşa etmeye devam edeceğiz. Buradaki fikir, belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için birlikte çalışmak ve burada, yeni evimde yardım etmeye başlamak için çok istekliyim.”

Messi’nin, 2024 Concacaf Şampiyonlar Kupası’na katılmaya hak kazanacak üç kulübü belirleyecek yeni bir Kuzey Amerika futbol turnuvası olan 21 Temmuz’daki Ligler Kupası’nın açılış maçında Inter Miami CF için ilk kez sahaya çıkması bekleniyor.