MotoGp Endonezya 2023, Bagnaia kazandı ve Dünya Şampiyonasının zirvesine geri döndü. Martin düşüyor

achievable

New member
Pecco Bagnaia, 2023 Endonezya GP’sini kazandı ve 13. turda kaza yapan Jorge Martin ile +18 puanla Dünya Şampiyonası liderliğine geri döndü. Dünya şampiyonunun arkasında, sürekli bir düellonun ardından Aprilia ile Mavercik Vinales ve Yamaha ile Fabio Quartararo yer alıyor.

Martin dün Sprint MotoGP’yi kazandı ve genel Dünya Şampiyonası sıralamasında Bagnaia’yı geride bıraktı. Martin, diğer VR 46 takım motosikletiyle Luca Marini (Ducati VR 46) ve Marco Bezzecchi’nin önünde yarışı kazanmıştı. Bagnaia yarışı resmi Ducati ile sekizinci sırada tamamladı.

Bagnaia

Zaferden sonra Sky Sport’a konuşan Pecco Bagnaia, “Böyle bir sonuca ihtiyacımız vardı, çünkü Barselona’dan sonra biraz sıkıntı yaşadık” dedi. “Çok kavga ettik, çeşitli durumlarda kendimi iyi hissetmedim ve motosiklette kendimi iyi hissetmediğim için birçok durumda istediğim gibi zorlamak için çabaladım. Ekibime, özellikle de beni mutlu eden elektronik aksama çok teşekkür ettim. Bu sabah istediğim kadar zorlamak için harika bir adım attım: Motosiklet çok agresif olduğu için bir çözüm bulmayı başardık. Çok gurur duyuyorum.”

Ayrıca okuyun