“O beklediğimiz koşucu”

achievable

New member
“Tiberi, İtalyan bisikletçiliğinin beklediği adam. O bir etap yarışçısı, çünkü tamamlanmış: Yokuş yukarı hızlı gidiyor ve zamana karşı yarışta da hızlı gidiyor. Üstelik kişilik gösterdi, yarışan tek kişi oydu. Tadej Pogacar adında birini kızdırmaya çalıştı”. İtalyan milli bisiklet takımının eski antrenörü Adnkronos Davide Cassani, 22 yaşındaki Ciociaro Antonio Tiberi'nin şu ana kadar koştuğu mükemmel Giro d'Italia ile ilgili olarak şunları söyledi: “Şu anda sıralamada beşinci sırada yer alıyor. En iyi genç oyuncunun beyaz mayosu ama podyuma çıkmayı kolayca düşünebilirdi ve sonuna kadar oynayabilir”, diye ekliyor Cassani.

“Pogacar yeni Merckx'tir, Giro'yu kesinlikle kazanacak”


Pogacar'a gelince, “Doğruyu söyleyelim, öngörülemeyen koşullar dışında Giro'yu kesinlikle kazanacağını belirtiyor. Şu anda durumu mükemmel ve onu zora sokabilecek kimseyi göremiyoruz. mutlak bir fenomenle karşı karşıyayız”.


“Giro-Tour kombinasyonunu rahatlıkla hedef alabileceğini düşünüyorum'Yamyam' Eddy Merckx ile pek çok benzerlik bulan Cassani, “kesinlikle onun menzili dahilinde” diye ekliyor. “Koşma tarzı onu çok andırıyor, yolda hiçbir şey bırakmıyor. Hem günübirlik yarışlarda hem de etap yarışlarında güçlü, zamana karşı yarışlarda ve yokuş yukarılarda güçlü. O, Merckx'in değerli varisidir.”