Özel Bir gösteri Türkiye'de de

achievable

New member
Nereye giderseniz gidin, José Mourinho'yu nerede bulacaksınız? Özel Bir aynı zamanda Türkiye'de ilk gerçek şovunu da yapıyor ve burada Fenerbahce'yi çalıştırıyor. Trabzonspor'a 3-2'lik galibiyet 100. dakikada Amrabat'ın son dakikada attığı golle geldi. Portekizli oyuncu, maç sonrası kameralar önünde, VAR'a ve 'sisteme' yönelik suçlamalarla bir nehir röportajında sahne alıyor; İtalya'da Inter ve Roma ile olan maceralarında zaten takdir edilen alışılagelmiş 'herkese karşı biz' stratejisiyle. Türkiye'de Mourinho'nun, 28 puan ve 5 puanla ezeli rakibi F.Bahçe'ye liderlik eden Galatasaray'la düelloyu kazanabilecek gücü yok gibi görünüyor.

“Hakem sahadaki bir çocuk gibiydi, maçın adamı VAR görevlisiydi: görülemiyordu ama maçın adamıydı. Görünmez bir adamdan en önemli adama. adına konuşuyorum her fenerbahçe taraftarı: artık onu istemiyoruz, onu var olarak ve hakem olarak istemiyoruz, bu şüpheli, ben gelmeden önce bile: inanmadım, bana söylediklerinden daha da kötü Yolun açık olsun” diyor elini göğsüne ve Fenerbahce armasına vurarak. Mourinho sabırla Türkçeye çevrilmesini bekliyor ve sonra tekrar ayrılıyor.

🎙
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun maç nu açıklamaları. #TSvFB pic.twitter.com/kjbJ9PbCU4

— beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) 3 Kasım 2024
“Rakibimize karşı, sisteme karşı oynuyoruz, en zor şey bu. Trabzonspor iyi bir takım. İyi bir rakibe karşı, zor bir ortamda, VAR'a karşı, sisteme karşı oynadık” diye devam ediyor. “Vazgeçmeyeceğiz. Beni buraya getiren Fenerbahçelileri bana tüm gerçeği söylemedikleri için suçluyorum. Eğer vazgeçmiş olsalardı gelmezdim.”

Şimdi ne olacak? “Sistem güçlü bir şekilde tepki verirse, sözlerim kaybolur. Ama Fenerbahce halkı artık daha farkındalar, çünkü işler gün ışığında yapılır: onları gizlemeye bile çalışmazlar” diyor, sahada alınan kararlara itiraz ediyor . “Ben çalışmak için buradayım, umursuyorum çünkü bu benim kulübüm ve bu benim işim. Ama siz Türkler sesinizi yükseltmeli ve her yıl olanları kınamalısınız: siz, ben değil. Sistem tarafından cezalandırılacak olan benim. , ağzımı kapatmaya çalışacaklar, diyor, hâlâ armaya dokunarak, temiziz”.