“Osimhen Napoli’den ayrılıyor mu? PSG 200 milyon teklif ederse…”

achievable

New member
Paris Saint Germain, Victor Osimhen için 200 milyon teklif ederse, Napoli rekor teklifi değerlendirmeye hazır. Sportmediaset’teki mavi başkan Aurelio De Laurentiis, Nijeryalı santraforun olası satışını değerlendirmek için şartları belirliyor. “Osimhen oradaysa, çok daha iyi, o yoksa, bunun üstesinden geleceğiz ve kesinlikle onun yerini alabilecek çok güçlü biri olacak. Ama Osimhen’in gelecek yıl da orada olacağına inanıyorum.” ” diyor De Laurentiis. “Onu evine götürebilecek tek kulüp Paris Saint Germain. Bu yüzden Nasser Al-Khelaïfi birkaç yüz tane bulmak isterse, bekleyip sonra değerlendireceğiz.”

Teknik Direktör Luciano Spalletti ve Sportif Direktör Cristiano Giuntoli’nin vedasının ardından Napoli bir döngü açabilir mi? “Umarım öyledir. Maradona eşsizdi, yeri doldurulamaz ve tekrarlanamazdı. Napoli’nin başarısı gruptaydı. Osimhen’i sekiz maça çıkardığımızda diğer oyuncularla hepsini kazandık. 24 puan aldık. Nasıl çalışacağımıza ikna olduk. nasıl oluyor da sinemada onlarca yıldır bingo oynuyoruz dün yeni bir spor direktörü müstakbel beni görmeye geldi ve bana Yuppies filmini beğendiğini söyledi bu beni şaşırttı ve neşelendirdi Her zaman birçok başarıdan beslendik ve bu nedenle bu şampiyonanın başarısıyla da doğru beslenmeyi elde edip daha fazlasını yapabileceğimize inanıyorum”.