Pongracic Otogolü, Mandragora ve Arnautovic'in hedefleri

achievable

New member
Inter. Serie A'nın 24. gününde, Nerazzurri, Pongracic'in otogolü sayesinde San Siro'da Fiorentina'yı yendi, ancak sansasyonel bir tahkim gözetiminin ve belirleyici Arnautovic ağı ile şımarttı. Ortada Mandragora'nın penaltı vuruşunda anlık kravat. Bu başarı ile Inzaghi sıralamada 54 puana uçar ve Napoli liderlerinden -1'e gelirken, Fiorentina 42'de kalır.

Oyun

Sadece bir dakika geçer ve Inter oyunun ilk vesilesiyle yaratır: sağda Darmian Sgasa ve sağ sineğe çarpan ve direğe dokunan Lautaro'ya koyar. Fiorentina, Inzaghi'nin net bir 3-0 ile kazanmasını şaşırttığı dört gün önce yarış planını tekrarlamaya çalışır, ancak Nerazzurri tutumu Franchi'den farklıdır. Calhanoglu bölgenin dışından dener, Barella muhteşem bir geri dönüşle avantajdan bir adım atar. Inter, Carlos Augustus'un direğe çarptığında ve yine çapraz çubuğa başkanlık eden Lautaro ile birlikte, yerleştirilmiş futbolda da itmeye ve tehlikeli hale geliyor. Bununla birlikte, üçüncü deneme iyi olan: 28. dakikada hala köşede, Martinez kafaya bakıyor ve vuruyor, pongracic'in sapmasını buluyor ve Nerazzurri avantajı için de gea'yı yeniyor. Ancak polemikler iki banklar arasında: Inter'in yorumlanmasına neden olan köşenin doğduğu çubukların vurulması aslında ortaya çıktı. Fiorentina cesaretini kırmıyor ve 44. dakikada küçük bir sürpriz, berabere buluyor, bölgede el dokunuşundan sonra bir penaltı vuruşu yaratan Mandragora ile.

Inter, sahaya kızgın girer ve 52. dakikada yeni avantajı bulur: Carlos Augustus, Thuram'dan devralan Arnautovic'in içeri girdiği merkeze güzel bir top koyar. Nerazzurri topun kontrolüne sahip olmaya devam ediyor, ancak Fiorentina oyunda kalıyor ve önce başlığına güç veremeyen Kean ile ve daha sonra bölgenin dışından kapıya çarpmayan Gosens ile tehlikeli hale geliyor. Inzaghi ellerini banka koyar ve Inter güç ve durumlar bulur: Zaleski, iyi bir kişisel eylemden sonra üçlüye çapraz dokunur, De Gea Carlos Augustus'un atışında Provestery.

Palladino'nun Sözleri

Hemen sonrası oyunda, Fiorentina teknik direktörü Raffaele Palladino “Oyuncularımla gurur duyuyorum, ancak Inter'in ilk hedefindeki bölüm için pişman oldum. Topun çıktığı açıktı ve bu durumlarda iyileştirmemiz gerekiyor” , Dazn'ın mikrofonlarına viyola teknisyeni dedi, “Aynı eğitim seçeneklerini yaparım çünkü Perşembe günü şirketi yapan adamları hak edersek. Zaniolo? Çok memnunum, çok fazla rol yapabilir ve sanırım verebilir Bize herkes gibi harika bir el yeni alımlar “

Inzaghi'nin sözleri

Simone Inzaghi de Dazn'ın mikrofonlarında durdu: “Hepimiz birlikte önemli bir oyun kazandık, seyirci karmaşık bir oyunda bize eşlik etti. Herkes sahaya iyi giriyor, Arnautovic için çok mutluyum çünkü bu memnuniyet hak ediyor,” dedi Inter Coach , “Bu günlerde söylenenleri iyileştirmeye, çalışmaya ve dinlemeye çalıştık, esas olarak bana karşı olduğunu. Yolumuz mükemmel ve ligde bile kendi hedefimiz için savaşan diğer takımlarla iyi gidiyoruz “.

Ayrıca oku