“Porto'yu yenmek için ne gerektiğini size anlatacağım”

achievable

New member
Lazio'nun büyük Avrupa Ligi maçı. Biancocelesti karşı karşıya gelecek yarın, 7 Kasım Perşembe, Porto Dördüncü günde güçlü bir şekilde sıralamada birinci sırada yer alan: “Son maçlarda enerji harcaması açısından da en iyi takımı sahaya çıkarmaya çalışacağız. Bu mantığı takip ederek bir maç oynayacağız. önemli, zor ve güzel maç. Lazio teknik direktörü Marco Baroni önceki gün düzenlediği basın toplantısında, “En üst düzeyde uluslararası seviyedeki bir rakibe karşı oynuyoruz, bizim için bu gerçek bir sınav ve bunu üst düzeyde bir performansla karşılamamız gerekiyor” dedi.

“Bunun gibi önemli rakiplerle maçlara ihtiyacımız var, onlar size derinlik kazandıran oyunlar ve daha da büyümenizi sağlarlar. Bu rakiple yüzleşmek için sahada yanlış bir şey yapmak zorunda kalmayacağınız üst düzey performanslara ihtiyaç olduğunun farkındayız. Oyunu her zaman inşa edip hakim olamazsınız, aynı zamanda nasıl aşağı ineceğinizi ve saldırmayacağınızı da bilmeniz gerekir. Bu durumda dikkatli olmanız gerekir, yarın saldırganlığa ihtiyacımız olacak Çok az yer vermeniz gereken bir takıma karşı. Topa çok fazla baskı yapmamız gerekecek”, diye devam etti Baroni.

Limanda: “Maçlara hazırlanmak için çok az zamanımız var, iki günümüz vardı ve bu takımı analiz ettik. Kanatları çok iyi kullanıyorlar, top sürmeleri kısa ama dikey olarak iyi gitmeyi biliyorlar. Yarın çok yüksek bir fikre ihtiyacımız olacak. Bizim gibi stoperleri çok zorluyorlar, kesinlikle çok güzel ve açık bir maç olacak.”

Baroni bir hazırlık yapıyor düşük ciro: “Kaleciler hakkındaki fikrimi zaten belirtmiştim. İlk beşimiz Provedel ama şartlar uygun olduğunda benim gibi Mandas'a da şans veriliyor. Herkesin gelişmesi gerektiğini düşünmeliyiz özellikle bu konuda Rol için çok fazla alan yok” diye açıkladı, “Değerlendirmek için hâlâ bu son antrenmana katılıyorum. Nuno Tavares Sonuncuyu diskalifiye nedeniyle oynamadığı için kesinlikle maçta olacak. Kadroyla ilgili bazı değerlendirmeler yapmam gerekiyor, çok yakın maçlardan dolayı bazı rahatsızlıklarımız var. Bu iki maç eksik ve 21 günde yedi maçlık bir döngüyü tamamladık. Teknik ve sağlık personelinin dikkati bu kaynakları yönetmeye yönelik olmalıdır.”

Ayrıca okuyun