Rektör Prof. Dr. Budak, Üniversitemizin kurumsal prestijini daha üstlere taşıyacağız

abbas

Global Mod
Global Mod
Dijitalleşme çalışmalarına sürat veren ve bu alana özel bir değer gösteren Ege Üniversitesinde, kurumsal toplumsal medya sorumlularına yönelik bilgilendirme ve eğitim toplantısı düzenlendi. EÜ İrtibat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen aktifliğe Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, İrtibat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin ile üniversite ünitelerinin toplumsal medya sorumluları katıldı.

Kurumsal prestijin güçlendirilmesi ve sürdürülebilir kılınmasında, muvaffakiyetlerin kamuoyu ile aktif bir halde paylaşılmasının kıymetli olduğunu söyleyen Ege üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “ Üniversitemiz, 67 yıllık esaslı geçmişiyle ülkesine ve bölgesine kıymetli katkılar sunan saygın bir yükseköğretim kurumudur. Bizler vazifeye geldiğimiz birinci andan itibaren bu esaslı kurumu ulusal ve memleketler arası arenada hak ettiği noktaya taşımak için hayli çalıştık ve sizlerin de şahit olduğu örnek teşkil eden başarılara daima birlikte imza attık. Kurumsal prestijin güçlendirilmesi ve sürdürülebilir kılınmasında, bu muvaffakiyetin kamuoyu ile aktif bir halde paylaşılması değerli bir rol oynuyor. Bu noktada elde ettiğimiz muvaffakiyetlerin, paha ve inançların paylaşılması; iç ve dış paydaşlarla kurulan irtibatın faal ve dinamik olması kurumsal imajımız açısından kıymetli bir öge olarak karşımıza çıkıyor. ötürüsıyla kamuoyunda hayli çalışarak hak ettiğimiz olumlu prestijimizi, kamuoyuna duyurma noktasında sizlere ve bizlere değerli sorumluluklar düştüğünü söz etmek isterim. Sizlerin kurum aidiyeti yüksek bireyler olduğunuzun farkındayım ve kurumsal toplumsal medya sorumluları olarak bizimle etkileşim içerisinde yürüttüğünüz çalışmalar ötürüsıyla her birinize başka farklı teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni periyotta de ortak akılla belirlenen amaçlara daima yürüyeceklerini söz eden Prof. Dr. Budak, “Sizlerle bir arada bu vakitte daha da sıkı bir halde çalışarak Üniversitemizin kurumsal prestijini daha da üstlere taşıyacağız. Alacağınız bu eğitimi kurumsal prestijimize sunacağı katkılar niçiniyle çok önemsiyorum. Eğitimi düzenleyen takım arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hepinize muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Budak’ın konuşmasının akabinde EÜ Halkla Alakalar Şube Müdürü ve Bağlantı Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mikail Batu, iştirakçilere toplumsal medya kullanmasında dikkat edilmesi gereken konular konusunda bilgi verdi. Doç. Dr. Batu, toplumsal medyanın faal kullanması, toplumsal medya lisanı, algı oluşturma ve toplumsal medyanın bireyler üstündeki tesirleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Batu, sunumunda ayrıyeten süratle gelişen teknolojinin gelişmenini anlatırken toplumsal medya kullanmasının güzel örneklerini iştirakçilerle paylaştı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı