Roma, Huijsen'i Juventus'tan aldı: resmileşti

achievable

New member
S Roma, “Dean Huijsen'in Juventus'tan 30 Haziran 2024'e kadar geçici olarak satın alındığını” duyurdu“. Giallorossi kulübü bunu web sitesinde duyurdu. 2005 doğumlu, Hollanda'nın Amsterdam şehrinde doğan defans oyuncusu Huijsen, Serie A'da ilk maçına çıktı ve Hollanda 19 yaş altı milli takımının bir parçası.

Huijsen'in bir Giallorossi oyuncusu olarak ilk sözleri “Aldığım karşılamadan hemen etkilendim” oldu. “Benim için Roma'yı seçmek zor olmadı: Harika bir koçla ve soyunma odasını paylaşma ayrıcalığına sahip olacağım birçok şampiyonla harika bir kulübe geliyorum. Umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşabiliriz.” Huijsen, Roma'da 3 numaralı formayı giyecek.

“Genç yaşına rağmen Huijsen'in sezonun bu ikinci yarısında katkısını hemen sunabileceğine inanıyoruz: Çocuklarımızın kalitesi sayesinde soyunma odasına entegrasyon sürecinin çok hızlı olacağına ve Dean'in iyi bir performans göstereceğine eminim. spor alanının Genel Müdürü Tiago Pinto, yeni bağlama nasıl hızlı bir şekilde entegre edileceğini biliyor” yorumunu yaptı.