achievable
New member
“Sahada ölmekten korktum” Juventus ve Polonya’nın kalecisi Wojciech Szczesny, siyah beyazlılarla milli takımın dünü, bugünü ve geleceğini 360 derecelik bir röportajda itiraf ediyor. Szczesny, Massimiliano Allegri ile olan ilişkisinden Avrupa Ligi’nde Sporting’e karşı suçladığı hastalığa kadar her şeyi söylüyor. “Polonya ile antrenman kampı ne zaman gelecek? Evet, çok yakın, zaten beklediğimden daha uzun oynuyorum. Sahada %100’ümü veremeyeceğimi hissettiğimde bırakacağım, bu yüzden bir sezonda bitirmek istiyorum.” yüksek seviye. Duyurmayacağım, sürpriz olarak saklayacağım çünkü veda istemiyorum”. Bundan sonra ne yapacak? “Biraz eğlenmek için oynamak istiyorum, nasıl ve nasıl olduğunu gerçekten bilmiyorum. Genelde aileme ve oğluma odaklanıyorum, bir sezon boyunca zamanımın üçte birini yalnız geçiriyorum ve bu oğlum ve oğlum için eğlenceli değil. Açıkçası benim için Bir gün ailemle kariyerimi bitirmekten bahsederken oğlum bizi duydu ve ayrıldıktan sonra onunla daha fazla zaman geçirip geçirmeyeceğimi sordu, evet dedim ve emekli olup olamayacağımı sordu Şimdi, ben çok heyecanlı.”
Juventus kalecisi, geçen 13 Nisan akşamına, Sporting’e karşı Avrupa Ligi maçında şiddetli göğüs ağrısı nedeniyle sahadan zorlandığı zamana geri dönüyor. “Korkunçtu, gerçekten öleceğimi sandım. Defans oyuncusuna pas verdikten sonra kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissettim, köşe vuruşu sırasında Milik’e hasta olduğumu söyledim ama rakipler onu çoktan dövmüştü. Ağrı korkunçtu, bugüne kadar arkasındaki sebebin ne olduğunu hala bilmiyoruz, muhtemelen sırt veya omurga sorunları.”
Son olarak Juventus teknik direktörü Massimiliano Allegri ile olan ilişkisi hakkında: “Biz çok iyi arkadaşız, ona saygı duyuyorum çünkü bana kimsenin yapmayacağı şeyleri söyleyebiliyor, ben de Torino’ya taşındığımdan beri komşuyuz, bu yüzden söyleyebilirim ki o benim harika bir arkadaşım” .
Juventus kalecisi, geçen 13 Nisan akşamına, Sporting’e karşı Avrupa Ligi maçında şiddetli göğüs ağrısı nedeniyle sahadan zorlandığı zamana geri dönüyor. “Korkunçtu, gerçekten öleceğimi sandım. Defans oyuncusuna pas verdikten sonra kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissettim, köşe vuruşu sırasında Milik’e hasta olduğumu söyledim ama rakipler onu çoktan dövmüştü. Ağrı korkunçtu, bugüne kadar arkasındaki sebebin ne olduğunu hala bilmiyoruz, muhtemelen sırt veya omurga sorunları.”
Son olarak Juventus teknik direktörü Massimiliano Allegri ile olan ilişkisi hakkında: “Biz çok iyi arkadaşız, ona saygı duyuyorum çünkü bana kimsenin yapmayacağı şeyleri söyleyebiliyor, ben de Torino’ya taşındığımdan beri komşuyuz, bu yüzden söyleyebilirim ki o benim harika bir arkadaşım” .