Sainz, Arabistan'da kırgın: Ferrari ne diyor

achievable

New member
THEFerrari pilotu Carlos Sainz, Suudi Arabistan GP'si öncesinde kendini iyi hissetmediği için padoktan ayrıldı F1 Cumartesi günü Cidde'de düzenlenecek. Maranello takımı, geçen Pazar Dünya Şampiyonası'nın açılışını yapan Bahreyn GP'sinde üçüncülükten yeni çıkan İspanyol sürücünün koşulları hakkında sosyal profillerinden herkese güvence vermek istedi. Ferrari resmi hesaplarında, “Carlos Sainz, kendini iyi hissetmedikten sonra dinlenmek ve yarına hazırlanmak için otele döndü.” dedi.

Charles Leclerc muhabirlere düzenli olarak yanıt verdi. “Red Bull'a daha yakın olup olmayacağımızı bilmiyorum. Sakhir'deki orta hızlı virajlarda kendimi daha güçlü hissettim.” Zayıf ve güçlü noktalarımızı anlamak için birkaç yarışa daha ihtiyacımız var“, dedi Monegasque Cavallino sürücüsü. “Fren sorunu aşırı ısınmadan kaynaklanmıyordu ve daha önce hiç yaşanmamıştı. Bunun bir daha olmasını beklemiyorum.”

Fantezi pazarı, Mercedes Verstappen'in hayalini kuruyor

Padokta da fantezi pazarlarından bahsediliyor. Lewis Hamilton'ın 2025'te Ferrari'ye geçeceğinin duyurulması ile birlikte, Mercedes, sürücüyü George Russell'la ortak yapmayı düşünüyor. İngiliz pilotun hiçbir şüphesi yok: “Bu, tüm zamanların en iyisi olan Lewis'le birlikte üçüncü sezonum ve onunla birlikte harika bir iş çıkardığımı hissediyorum.” dedi Russell. “Bu yüzden kim benim yanımda sıraya girerse girsin, bu mücadeleyi kabul edeceğim. En iyiye karşı yarışmak istiyorum. Kendime odaklandım ama griddeki herkesi yenebileceğime inanıyorum. Lewis'i referans noktası olarak almak kesinlikle iyi bir şeydi.” başlangıç noktası.” Eğer seçim yapmak zorunda kalsaydı, Russell son 3 sezonda Red Bull'da dünya şampiyonu olan Max Verstappen'in yanında olmasını isterdi.

Her takım mümkün olan en iyi sürücü kadrosuna sahip olmak ister ve şu anda Max griddeki en iyi sürücü. Herhangi bir takımın Max ile sözleşme imzalama şansı olsaydı, bunu %100 kabul ederdi” dedi Russell. Red Bull'daki durum gelişiyor: Takım patronu Chris Horner, bir çalışana yönelik uygunsuz saldırı iddialarına ilişkin dahili soruşturmada 'beraat etti'. İklim hâlâ elektrikli ve bu olayın sürpriz sonuçlar doğurabileceği göz ardı edilmiyor: “Kapalı kapılar ardında gerçekte neler olduğunu bilmiyoruz ve bu bizim sorumluluğumuz değil, ama heyecan verici olurdu” dedi gelişini hayal eden Russell. Verstappen'den.