Şampiyonlar Ligi finali Inzaghi: “Inter daha fazlasını hak etti”

achievable

New member
“Daha fazlasını hak ettik, oyuncular da taraftarlar kadar harikaydı.” Simone Inzaghi, Inter’in Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City’ye yenilmesinin ardından üzgün. Teknik direktör Mediaset’e “Oyuncularıma sarıldım, onlara gurur duymaları gerektiğini söyledim. Hayal kırıklığı çok büyük ama yaptıklarından gurur duymaları gerekiyor” dedi. “Hepiniz son 25 dakikayı gördünüz, top içeri girmek istemedi. Çok sık olmuyor, ne yazık ki Şampiyonlar Ligi finalinde oldu: üst direk, toplar çizgiden uzaklaştı… Harika bir takıma karşı harika bir maç” diye ekliyor. .

“Takımla, teknik ekiple, teknik direktörle ve oyuncularla çok gurur duyuyorum. Maçtan önce herkes Inter’i güçsüz ve bir tür güçsüz olarak görüyordu ama biz Avrupa şampiyon yardımcısıyız ve herkese karşı oynayabileceğimizi gösterdik.” en güçlü takımlar”, Inter başkanı Steven Zhang Mediaset’e söyledi. “Bu, bu seviyelerde kalmaya devam etmek için bir başlangıç noktası olmalı. Gelecek yıldan daha iyi bir sezon düşünmek zor? Her gün gelişmek için çalışıyoruz ama bu Inter ile gurur duyuyoruz: bu yıl büyük işler başardık.” şeyler”.