Scudetto Napoli, Osimhen: “Unutulmaz bir gün”

achievable

New member
“Bu benim için harika bir duygu. Yıllarca Scudetto’yu Napoli’ye getirmek için bekledik ve başardık. Bu, hayatımızın geri kalanında asla unutamayacağımız bir gün. Şimdi gidip stadyumumuzdaki taraftarlarla bunu kutlayalım.” ” Napoli forveti Victor Osimhen, Scudetto’yu kazandıktan sonra böyle söylüyor. “Bu duyguyu ölçemezdim, gerçekten harika – 24 yaşındaki Nijeryalı Dazn’a ekliyor-. Sezon başında zayıf durumdaydık, pek çoğu bize inanmıyordu ama sendika sayesinde. Harika bir teknik direktör, başkan ve kulüpte kim varsa, biz Scudetto’ya inanabildik ve kazandık. Şimdi anın tadını çıkaralım.”

“Roma’da kazandığımızda şampiyonluğu kazanabileceğimizi fark ettik. Onlar güçlü bir takım ve sonuna kadar savaştık, orada grubun zihniyeti sayesinde bu Scudetto’yu kazanacak sayılara sahip olduğumuzu fark ettik. Her zaman, “Forvet rolünü öğreniyorum ve Napoli ile hemen iyi duygular yaşadım. Kendimi çok geliştirdiğimi hissediyorum, her şeyden önce Spalletti ve ekibine teşekkürler, büyümem ve birçok gol atmam konusunda bana güven verdiler,” diye bitiriyor Osimhen.