‘Sen de İstekli Ol Çocuklarımızın Eğitimine Dayanak Ol ‘ Projesi Tanıtıldı

abbas

Global Mod
Global Mod
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafınca hayata geçirilecek olan ‘Sen De İstekli Ol Çocuklarımızın Eğitimine Takviye Ol ‘ projesi tanıtıldı. Nevşehir’deki ilkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek proje için 57 istekli adayı takviye veriyor.

Nevşehir Belediyesi tarafınca İlkokul ve Ortaokul’daki öğrencilerin eğitim ve toplumsal hayatlarına takviye olmak için yeni bir proje hayata geçiriliyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde sürdürülecek olan proje ile bir arada çocuklara okul daha sonrası Fen, Matematik, Sanat, Bilişim, Kodlama, Okuma ve yabancı lisan eğitimleri fiyatsız olarak verilecek. Yaz periyodunda ise çocuklara proje kapsamında sanat ve spor aktiflikleri ile bir arada çeşitli toplumsal aktiviteler düzenlenecek.

‘Sen de İstekli Ol Çocuklarımızın Eğitimine Takviye Ol‘ sloganıyla başlayan projede tüm ders ve etkinlikler gönüllüler tarafınca yapılacak.

Projenin hafta sonu Paşakonağı’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında 57 istekli adayına projenin gaye kitlesi, maksatları, yapılacak etkinlikler, aktiflik periyotları, gönüllülük, takım olmanın kıymeti, dünya da ve ülkemizde gönüllülüğün durumu hakkında bilgi verildi.

Pazar günü gerçekleştirilen toplantı da ise tanışma aktiviteleri, çocuk hakları, bağlantı ve küme çalışmaları hakkında gönüllülere eğitim verildi.

Burada gönüllülerle tanışan Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran’da, istekli eğitimciler ve çocukların buluşması projesine büyük değer verdiklerini belirterek projeye takviye vererek istekli olanlara teşekkür etti.

Proje yardımıyla hem İlkokul ve Ortaokul çocuklarının eğitimlerine dayanak vereceklerini birebir vakitte onların boş vakitlerini daha düzgün değerlendirmelerini sağlama imkânı sunacaklarını kaydeden Savran, proje katılarak çocukların eğitimine takviye vermek isteyen herkesi Nevşehir Belediyesi’ne davet etti.

Proje kapsamında istekli olmak isteyenler müracaatlarını Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün www.nevsehirbelediyesigenclikspor.com internet adresinden online olarak yapabilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı