achievable
New member
“Ama ıslık çalıyor, Tanrı aşkına.” Bu, hakem Michael Fabbri'nin yönettiği Inter-Verona maçı sonunda VAR görevlisi Luigi Nasca'nın davetidir: maç direktörü Bastoni'nin Duda'ya 2 gole yol açacak faulünü onaylamıyor – Nerazzurri için 1. Diyalog “normal hedef” ile sona eriyor. Hakemleri belirleyen Gianluca Rocchi tarafından gösterilen ses, bugün Coverciano'da hakem liderleri ve basın arasındaki toplantıda yayınlandı. Hatta Nasca, Frattesi'nin golünden önce Hellas oyuncusunu yerde görüyor ve sahadaki arkadaşını müdahaleye davet ediyor: “Yerde biri var. Hayır, bekleyin. Islık çalın, ıslık çalın ama Allah aşkına ıslık çalın. Allah aşkına ıslık çalın.” . sürtük, ah! Ne olduğunu görmek istiyorum. Her şey buradan başlıyor, belki oyuncunun düştüğünü görebilirsin, bu odadan ayrılıyorum.” Ancak Fabbri aksiyonu sürdürüyor ve oyunu durdurmuyor, Inzaghi'nin takımı golü buluyor: ardından aksiyonun düzenliliği kontrol ediliyor. Bu noktada Nasca ofsayt olmayan Frattesi'nin pozisyonuna odaklanıyor ve golün “yasal” olduğunu söylüyor. Golün düzgünlüğü değerlendirilirken, hakem Fabbri'nin Veronalı oyunculara hareketi neden durdurmadığını açıkladığı duyuldu: “Duda ayağa kalkıyor, bana bakıyor ve sonra tekrar yere düşüyor, bu çok kurnazca”.