achievable
New member
“Kesinlikle her diskalifiye dakikası için bir utanç, Jannik'i üç ay boyunca tenis mahkemelerinde görememe düşüncesi beni yapıyor, diğer yandan bir anti -doping düzenlemesi var ve şimdi bu anlaşma bu hikayeyi kapatıyor ve getiriyor Jannik'imiz için netlik ve huzur “. Bu yüzden Adnkronos Thomas Summerer'da Jannik Sinner kasabası Sesto Pusteria Belediye Başkanı, Anti -Doping Standartlarının ihlali sonrasında üç aylık diskalifiye konusunda oyuncu ve Wada arasında ulaşılan anlaşmada Mertio'da.
“Hepimiz Jannik'i biliyoruz, zihinsel olarak çok güçlü ve durumu olumlu dönüştürerek yönetmeyi başaracağına ikna oldum, bu üç aydan İtalya'nın enternasyonalini eğitmek ve hazırlamak için yararlanacak – Summerer – Ve hepimiz onu burada oynarken görmeyi bekliyoruz.
“Hepimiz Jannik'i biliyoruz, zihinsel olarak çok güçlü ve durumu olumlu dönüştürerek yönetmeyi başaracağına ikna oldum, bu üç aydan İtalya'nın enternasyonalini eğitmek ve hazırlamak için yararlanacak – Summerer – Ve hepimiz onu burada oynarken görmeyi bekliyoruz.