“Trigoria'ya dönmek mi? Asla yapmayacağımı söylemedim”

achievable

New member
“Hiçbir zaman Trigoria'ya dönmeyeceğimi söylemedim. Birçok şey ortaya çıktı ama hem futbolcu olarak hem de teknik direktör olarak birkaç yıl önce yaşanan dinamiklerin, bu mesleğin normal dinamiklerinin ötesinde, orada evimdeymişim gibi hissediyorum. Eski Roma kaptanı ve antrenörü, “Babam da orada çalış” dedi. Daniele De Rossi Coverciano'daki 'İtalyan Futbol Onur Listesi'nin yıllık töreninde, 41 yaşındaki Roman, 'İtalyan futbolcu' kategorisinde ödüle layık görüldü. De Rossi, “Her zaman iyi vakit geçirdiğimiz yerlere dönüyoruz. Buraya Coverciano'ya döndüğüm gibi, Trigoria'ya da döneceğim. Yakında Roma Onur Listesi'ne de gireceğim”, diye ekliyor De Rossi.

De Rossi'nin sözleri, Dan ve Ryan Friedkin'in, yalnızca 4 gün sonra görevden alınan De Rossi'nin yerine Eylül ayında getirilen Ivan Juric'in görevden alınmasının ardından Roma'ya yeni bir teknik direktör seçmekle meşgul olduğu günlerde geldi. Taraftarları birbirine yaklaştıracak söylentiler arasında De Rossi'nin Giallorossi yedek kulübesine geri dönme ihtimali de var.

Ayrıca okuyun