Vieri ve Adani, Twitch ve Bobo TV’de boşanıyor

achievable

New member
Bobo Vieri, Bobo TV’de Lele Adani, Antonio Cassano ve Nicola Ventola’dan boşandı. Eski santrafor, çok popüler olan Twitch kanalında bu akşamki yayına, takipçileri arasında paniğe yol açan bir duyuruyla başlıyor. “Bu geceden itibaren sadece BoboTv’de olacağımı bilmenizi istedim. Lele, Antonio ve Nicola’ya bugüne kadarki varlıkları ve işbirlikleri için teşekkür ediyorum. Sizi daha fazla dahil edeceğim yeni formatlar yaratacağız”, diyor Vieri, canlı yayında tek başına.

Adani, Cassano ve Ventola’dan iz yok. Dörtlü dağılıyor mu? Öyle görünüyor. Vieri’nin duyurusu, açıklama istemek için sohbete koşan takipçileri ve aboneleri şok etti. Diğer kahramanların yokluğunun Cuma akşamı programıyla sınırlı olduğunu öne sürenler var.

Yeni ‘tek kişilik gösteri’ye ilişkin çeşitli hipotezler ve düşünceler arasında tartışma kızışıyor. Birkaç izleyiciden fazlası, “Sosyal medyadaki hiç kimse canlı yayın hakkında konuşmuyor” diyor. Birisi “Bobo tek başına yayını kaldıramayacak” diyor ama tam tersi düşünenlerden hemen cevap geliyor: “Bu onun Instagram’da icat ettiği bir format”.

Vieri sohbete gelen soruları görmezden geliyor. Pek çok kişi açıklama istiyor. Bobo yaklaşık bir buçuk saat boyunca yayında kalıyor ve farklı takımların taraftarlarıyla konuşuyor. Kapanışta “BoboTv’de yalnız olacağımı zaten söylemiştim” diye tekrarlıyor. “Lele, Nicola, Antonio’ya çalışmalarından ve tutkularından dolayı teşekkür ediyorum. Sadece ben olacağım, yeni formatlar hazırlıyoruz ve çok sayıda konuk olacak. Sizinle daha fazla konuşmak istiyorum” diyor takipçilerine hitaben. futbol hakkında konuşmak istiyorsan ve programa gelmek istiyorsan seninle konuşacağım bir format hazırlayacağız