Wanda Nara ve hastalığı, Instagram’daki mesaj

achievable

New member
“Her anne gibi ben de korkularımı ve endişelerimi çocuklarımdan saklamaya çalıştım. Henüz kesin bir teşhis koyamadım. benim hastalığım. Ne yazık ki Cuma günü çocuklarım bir gazeteciden benim bilmediğim bir teşhisle ilgili onay aldı.” Wanda NaraTV sunucusu ve santraforun eşi Mauro Icardi, Buenos Aires’teki Los Arcos kliniğinde acil olarak hastaneye kaldırıldığının duyurulması ve bazı söylentilerin yayınlanmasının ardından Instagram’da yaptığı bir gönderiyle ilk kez konuşuyor. lösemi teşhisi – Radio Mitre’den bir gazeteci tarafından sağlığı ve karmaşık bir klinik tablo hakkında.

“Çocuklarım her zaman benim hakkımda her şeyi biliyorlardı, onlarla sonuçları elimde ve her şeyden önce zamanlarımla konuşmayı tercih ederdim. Şimdiden evdeyim, diğer sınavları bekliyorum ve beni takip eden profesyonellerin talimatlarını takip ediyorum. Çocuklarımı da korumak için tamamen mahremiyet içinde,” diye ekliyor.

“Çarşamba günü, her seyahat ettiğimde veya yılda bir kez yaptığım gibi, rutin testler yapmaya kendi kendime karar verdim. Bazı değerler anormaldi ve iyi geçen diğer kontrolleri yaptırmak için kendimi hastaneye yatırma kararı aldım. Perşembe günü özel bir tesiste testler yaptırmak için klinikten ayrıldım. Bunu, Wanda Nara’nın yeniden inşası “kontrollerimin sonuçları hakkında daha fazla bilgi almaya çalışarak yaptım.

“Her anne gibi ben de korkularımı ve endişelerimi çocuklarımdan saklamaya çalıştım. Bunun en büyük nedeni hala doğru bir teşhis koymamış olmam. Ne yazık ki Cuma günü bir gazeteciden benim de sahip olmadığım bir teşhisin teyidini aldılar. İlaç kesin değil ve o zaman ilk kontrolümün üzerinden 24 saat bile geçmemişti.. Çocuklarım her zaman benden her şeyi duydu, ben her zaman konuştum ve bu bir istisna olmaz. Ama elimde daha fazla sonuç ve çalışma varken bunu yapmayı seçerdim; ve özellikle benim zamanımda ”diyor.